*

Politi og retsvæsen

Politiet har anholdt 23-årig efterlyst mand

Den unge mand er bl.a. blevet sigtet for forsøg på manddrab efter et knivstikkeri tirsdag aften.

Den 23-årige mand, som Østjyllands Politi har efterlyst i forbindelse med et knivstikkeri tidligere på ugen, er blevet anholdt.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Den 23-årige blev anholdt af Sydøstjyllands Politi i nærheden af Vejle. Han er nu blevet sigtet for forsøg på manddrab og for trusler samt forsøg på brugstyveri.

Mand efterlyses efter knivstikkeri i Aarhus: Betragtes som farlig

Ifølge politiet svingede manden tirsdag aften en kniv mod en tilfældig mand på Randersvej i Aarhus. Den pågældende mand blev ramt i armen af kniven.

Sigtelsen om trusler og forsøg på brugstyveri skyldes, at den 23-årige angiveligt har forsøgt at true sig adgang til flere personers biler samt har truet tre drenge med at stikke dem med kniv.

»Østjyllands Politi takker for borgernes hjælp i forbindelse med efterlysningen,« lyder det i pressemeddelelsen.

Den 23-årige vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør fredag. Det forventes, at anklageren vil anmode om lukkede døre ved fremstillingen.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal vi uligeløn til livs?

Anja Laursen , kredsformand Bente Alkærsig Rasmussen, Gert Petersen, Hanne Holst Long og Dorthe Sølvkær Ehlers kredsnæstformænd Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland Silkeborg

Debat: Pas dit eget barn hjemme med kommunalt tilskud

Birgit Liin, byrådskandidat for Venstre i Favrskov Kommune Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, Langå
Venstre tror på det frie valg, og at forældrene ved, hvad der er bedst for deres barn.

Debat: Letbanen – også for Djursland!

Kirstine Bille, viceborgmester (SF), Syddjurs Kommune og medlem af Letbanerådet | Mads Nikolajsen, medlem af Norddjurs kommunalbestyrelse (SF), Midttrafiks bestyrelse og Letbanerådet
Udskyd Aarhus Ø-linjen og fokuser på at gøre letbanen til Djursland færdig.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Byens største partier skændes om folkeskoler

Planerne om nye folkeskoler går for langsomt, mener V og kalder S fodslæbende. En plat beskyldning, lyder det fra Peder Udengaard (S), som henviser til, at V ikke har stillet forslag om skolebyggeri i byrådet.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her