*

Politi og retsvæsen

Mand efterlyses efter knivstikkeri i Aarhus: Betragtes som farlig

Politiet vil gerne høre fra folk, der ser manden, eller som ved, hvor han opholder sig.

Østjyllands Politi efterlyser en onsdag 23-årig mand, som er mistænkt i forbindelse med et knivstikkeri på Randersvej i Aarhus tirsdag aften.

Ved episoden blev en 36-årig mand stukket i skulderen, og tre drenge på 14 år blev truet med kniv, skriver politiet i en pressemeddelelse, hvor det bringer et billede af den formodede gerningsmand.

Politiet oplyser, at de tre drenge var på vej hjem fra fodbold omkring kl. 23.21 tirsdag, da de blev stoppet af en mand ved Veri Center på Frijsenborgvej. Manden bad dem angiveligt om at hjælpe ham med at finde sin bil. Da drengene sagde, at de skulle hjem, truede manden dem med en kniv og sagde, han ville stikke dem, hvis de ikke hjalp ham og fulgte med ham.

Derefter forsøgte manden at stoppe tilfældige bilister for at få adgang til deres biler uden held. Han henvendte sig derefter til tre personer på p-pladsen ved Shell og Q8 tæt på McDonald's på Randersvej. De var netop stået ud af en bil, og manden forlangte, at de udleverede nøglerne.

Det ville de ikke, og det fik ifølge politiet manden til at fremsætte dødstrusler og stikke ud efter den ene, en 36-årig mand, som blev ramt i armen. Derefter stak manden af.

»Hvis man ser ham, eller ved hvor han er, bedes man med det samme ringe til Østjyllands Politi på tlf. 114. Politiet betragter ham som farlig og muligvis bevæbnet,« skriver Østjyllands Politi.

Politiet vil også gerne høre fra borgere, der har set eller oplevet episoder med den eftersøgte på Randersvej i tirsdag aften.

»Vi ser med stor alvor på episoderne i går aftes og er nu i gang med at stykke forløbet sammen og har sat flere efterforskningsskridt i gang. Vi hører meget gerne fra borgere, der kan hjælpe os med at få flere detaljer på plads i forbindelse med hændelserne i går, eller borgere der har set den efterlyste,« siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard i pressemeddelelsen.

Politiet beskriver den efterlyste mand således:

  • Dansk af udseende
  • 23 år
  • 182 cm høj, alm. af bygning
  • Skaldet i siderne, kort mørktblond hår på toppen
  • Lidt skæg på hagen og blå øjne
  • Iført mørkt mørkeblå jeans, grå striktrøje med teksten "GAP" på maven og sorte Nike-sko
  • Har en tatovering på venstre side af halsen med tallene: 140994
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lægedækning skal have topprioritet

Henrik Nedergaard, administrerende direktør, Diabetesforeningen
Region Midtjylland er på en skæv kurs i forhold til at styrke den almene lægepraksis. Konsekvenserne kan blive alvorlige.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her