*

Politi og retsvæsen

Mor og 16-årig datter sigtet for butikstyveri

Pigens mor kørte fra stedet uden datteren, da de blev opdaget.

En mor og hendes teenagerdatter blev tirsdag sigtet for tyveri, efter at have været på rov i Spar ved Grøfthøjparken i Viby.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

En kunde så de to personer gå ind og ud af butikken flere gange og fattede mistanke til dem, men da købmanden ville se nærmere på sagen, tog moderen en pose med stjålne varer ud af bilen og skyndte sig at køre væk, skriver politiet.

Hun "glemte" dog sin 16-årige datter, der forsøgte at komme ud af butikken med en taske, der ligeledes var fuld af tyvekoster.

Medarbejderne fik fat i pigen, og da politiet nåede frem, erkendte hun, at hun og hendes 35-årig mor havde stjålet fra butikken.

De også havde også været en tur i Netto i Beder for at stjæle. Pigen blev sigtet for tyveri og kørte hende hjem til sin mor, der fik samme sigtelse.

Mor og datter forsøgte at stjæle for ca. 1.000 kr. i Spar og havde stjålet for ca. 600-700 kr. i Netto forinden, fortæller pressevagt hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

»Afhøringen foregik i ro og mag, og pigen erkendte forholdet med det samme og fortalte, hvor hun boede. Forklaringen fra moderen var, at de ikke har penge og derfor bliver nødt til at stjæle. Hun erkendte også forholdet. Nu er de sigtet, og så må andre finde ud af, om der skal rejses tiltale,« fortæller han til Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opfordring til Folketinget: Udbyg rute 26 fra Aarhus til Viborg – nu

Nils Borring, Borgmester (S), Favrskov Kommune | Steen Vindum, Borgmester (V), Silkeborg Kommune | Torsten Nielsen, Borgmester (K), Viborg Kommune
Etableringen af den planlagte nye rute 26 er en rigtig god idé, og det kan faktisk kun gå for langsomt med at få pengene afsat og spaden i jorden.

Debat: Det skulle ikke kunne lade sig gøre

Elisabeth A. Glenthøj, cand.theol., Præstegyden 5, Samsø

Debat: Klog og visionær fusion

Keld Albrechtsen, bestyrelsesformand, Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør, Brabrand Boligforening
Meddelelsen om, at Langkær Gymnasium og Aarhus Tech går mod en fusion, er en usædvanlig god nyhed for de unge i Aarhus Vest.
Restauranter
Annonce
Annonce
Bolig
Så diskret kan to italienere gøre det: 200 kvm oase med plads til leg og hygge
Succesrigt arkitektpar har med hårdt arbejde og gode ideer forvandlet en gammel porcelænsfabrik til et kombineret hus og kontor. Nøgleordene er lys og materialer af højeste kvalitet. 
Se flere
Så diskret kan to italienere gøre det: 200 kvm oase med plads til leg og hygge
Succesrigt arkitektpar har med hårdt arbejde og gode ideer forvandlet en gammel porcelænsfabrik til et kombineret hus og kontor. Nøgleordene er lys og materialer af højeste kvalitet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her