*

Politi og retsvæsen

Mor og 16-årig datter sigtet for butikstyveri

Pigens mor kørte fra stedet uden datteren, da de blev opdaget.

En mor og hendes teenagerdatter blev tirsdag sigtet for tyveri, efter at have været på rov i Spar ved Grøfthøjparken i Viby.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

En kunde så de to personer gå ind og ud af butikken flere gange og fattede mistanke til dem, men da købmanden ville se nærmere på sagen, tog moderen en pose med stjålne varer ud af bilen og skyndte sig at køre væk, skriver politiet.

Hun "glemte" dog sin 16-årige datter, der forsøgte at komme ud af butikken med en taske, der ligeledes var fuld af tyvekoster.

Medarbejderne fik fat i pigen, og da politiet nåede frem, erkendte hun, at hun og hendes 35-årig mor havde stjålet fra butikken.

De også havde også været en tur i Netto i Beder for at stjæle. Pigen blev sigtet for tyveri og kørte hende hjem til sin mor, der fik samme sigtelse.

Mor og datter forsøgte at stjæle for ca. 1.000 kr. i Spar og havde stjålet for ca. 600-700 kr. i Netto forinden, fortæller pressevagt hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

»Afhøringen foregik i ro og mag, og pigen erkendte forholdet med det samme og fortalte, hvor hun boede. Forklaringen fra moderen var, at de ikke har penge og derfor bliver nødt til at stjæle. Hun erkendte også forholdet. Nu er de sigtet, og så må andre finde ud af, om der skal rejses tiltale,« fortæller han til Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Rethink Helhedsplan Tangkrogen

Thomas & Lisbeth Jess Plesner, biologer, Højbjerg

Debat: Lokalplan for Skytternes Hus hastes igennem

Mikael Gravers, medlem af ejerforeningen Møllevejen 21- 27, På vegne af en række ejerforeninger og beboere i Hjortensgade, Saltholmsgade, Mønsgade og Møllevejen, Aarhus C

Debat: Præstationskultur giver psykisk pressede studerende

Kathrine Bork Kruse, psykologistuderende ved AU, Aarhus C
Studerende er gidsler i et præstationssamfund, hvor vi bliver målt og vejet på alle parametre.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Musik-Aarhus melder klar til Eskelund

Et forslag om at afsætte 10 mio. kr. til at indrette Eskelund som ny koncertplads møder roser fra Northside og en række andre musikaktører. Eskelund indgår i budgetforhandlingerne.
Annonce
Musik-Aarhus melder klar til Eskelund
Et forslag om at afsætte 10 mio. kr. til at indrette Eskelund som ny koncertplads møder roser fra Northside og en række andre musikaktører. Eskelund indgår i budgetforhandlingerne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her