*

Politi og retsvæsen

Black Army-medlem idømt halvandet års fængsel

Bandemedlemmet er blevet dømt for hashhandel.

Et medlem af bandegrupperingen Black Army i Herning er mandag blevet idømt halvandet års fængsel for at være involveret i en sag om omfattende handel med hash.

Det skriver Særlig Efterforskning Vest, som sorterer under Østjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Handlen er foregået i begyndelsen af 2017 fra hashklubber i Herning og Vejle, og sagen er del af en større efterforskning foretaget af Særlig Efterforskning Vest rettet mod Black Army i Herning. 

Den dømte, som er 23 år, modtog dommen og er fortsat varetægtsfængslet. I samme sag sidder yderligere ni personer i øjeblikket ligeledes varetægtsfængslet.

Anklager Rasmus Gyldenløve er tilfreds med dommen.

»Der bliver lagt store efterforskningsmæssige ressourcer i bekæmpelse af bandekriminalitet, og det er positivt, at politiets store arbejde i denne sag har båret frugt,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Grundskyld for letbane

Ib Christensen, fhv. MEP & MF, Randers

Debat: Vand og Vesterbro

Lone Hindø, byrådskandidat (S), Tåstrupvej 100, Harlev

Debat: Voldumcentret bliver udvidet

Hanne Smedegaard (V), medlem af Byrådet i Favrskov, medlem af Økonomiudvalget, formand for Landsbyrådet, Rigtrupvej 64, Voldum, Hadsten
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
I fjor blev usikker milliongevinst reserveret til senere – I år er millionerne straks lagt ind i budgettet klar til brug
Den forventede gevinst på 82 mio. kr. ved valg af model for budgettet bliver straks brugt til nye tiltag i Aarhus, selv om indtægten først kan endeligt opgøres om fire år. Nye Borgerlige kritiserer borgmesteren, som afviser at være uansvarlig. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her