*

Politi og retsvæsen

Black Army-medlem idømt halvandet års fængsel

Bandemedlemmet er blevet dømt for hashhandel.

Et medlem af bandegrupperingen Black Army i Herning er mandag blevet idømt halvandet års fængsel for at være involveret i en sag om omfattende handel med hash.

Det skriver Særlig Efterforskning Vest, som sorterer under Østjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Handlen er foregået i begyndelsen af 2017 fra hashklubber i Herning og Vejle, og sagen er del af en større efterforskning foretaget af Særlig Efterforskning Vest rettet mod Black Army i Herning. 

Den dømte, som er 23 år, modtog dommen og er fortsat varetægtsfængslet. I samme sag sidder yderligere ni personer i øjeblikket ligeledes varetægtsfængslet.

Anklager Rasmus Gyldenløve er tilfreds med dommen.

»Der bliver lagt store efterforskningsmæssige ressourcer i bekæmpelse af bandekriminalitet, og det er positivt, at politiets store arbejde i denne sag har båret frugt,« siger han.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hurra, så lyttede de

Kate Runge, byrådskandidat for Venstre, tidl. embedslæge
Jeg blev glad, da jeg læste Ældreministeriets udmelding, at plejen af ældre mennesker på plejehjem eller i eget hjem skal være mere ”værdig”, og at kvaliteten skal sikres med et nyt videnscenter, et rejsehold og et nyt, uafhængigt tilsyn.

Debat: Vision for regionernes it-udvikling

Rasmus Foged (AL), spidskandidat til Region Midtjylland, Aarhus | Karina Enggaard (AL), kandidat til Region Midtjylland, Favrskov

KV17: Syddjurs – en del af noget større

Jan Kjær Madsen (R), byrådsmedlem i Syddjurs
Vi skal arbejde for, at vi binder vores kommune op i en større sammenhæng med en politik for en grøn omstilling og -udvikling.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her