*

Politi og retsvæsen

Hærværksmænd blev afsløret af skoaftryk på biler

To 25-årige mænd havde efterladt deres tydelige aftryk på parkerede biler i Aarhus-

Politiet anholdt søndag morgen en 25-årig mand i Aarhus, efter at have hoppet rundt på en række parkerede biler i Aarhus C.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Et vidne havde set manden gå og hoppe rundt på fem biler i Teglværksgade med flere skader til følge. Bilerne fik buler, og en enkelt fik knust forruden.

Blot to minutter efter vidnet havde kontaktet politiet, kunne en patrulje anholde manden i nærheden af gerningsstedet.

Han nægtede at have noget med hærværket at gøre, men fordi bilerne var våde af dug, bar de tydelige aftryk fra skosåler, der matchede netop det fodtøj, den anholdte havde på. Han blev derfor sigtet for hærværk.

Natten til mandag blev endnu en mand fældet af sine skosåler. Et vidne på Gebauersgade i Aarhus C havde set ham luske rundt i ejendommens baggård, og han kontaktede politiet, da han troede, at manden var på cykelrov.

Da patruljen kom frem, opdagede man aftrykket af en sko på en parkeret bils siderude og fandt en 25-årig mand i nærheden, der havde skosåler, der passede til aftrykket. Manden havde ingen stjålne ting på sig, men han blev anholdt og sigtet for hærværk.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vi vil leve op til vores værdier i hjemmeplejen

Kirsten Høgh Obling, viceområdechef Område Midt, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune
Når vi er sammen med ældre borgere i hjemmeplejen i Aarhus, handler det for os om de tre værdier troværdighed, respekt og engagement.

Debat: Uddan flere læger

Nicolaj Bang, gruppeformand for De Konservative i Region Midtjylland, Hovedgaden 24, Brabrand
Lægemanglen er massiv og stigende. Længe har vi manglet psykiatere, men nu meldes det, at to af tre lægepraksisser ikke modtager nye patienter.

Debat: Politisk velfærdsplat

Uffe Lindum, Damledet 21, 8350 Hundslund
I et og alt kan jeg bekræfte essensen af det indlæg, Inge Meyer i Tilst 8/9 havde i JP.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Biler
Den praktiske Volvo er på vej og vil være helt sin egen
Volvos nye XC40 er designet til moderne storbymennesker. Derfor er bilen proppet med praktiske detaljer, men også topmoderne teknik. Dansk introduktion til februar næste år. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her