*

Politi og retsvæsen

Hærværksmænd blev afsløret af skoaftryk på biler

To 25-årige mænd havde efterladt deres tydelige aftryk på parkerede biler i Aarhus-

Politiet anholdt søndag morgen en 25-årig mand i Aarhus, efter at have hoppet rundt på en række parkerede biler i Aarhus C.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Et vidne havde set manden gå og hoppe rundt på fem biler i Teglværksgade med flere skader til følge. Bilerne fik buler, og en enkelt fik knust forruden.

Blot to minutter efter vidnet havde kontaktet politiet, kunne en patrulje anholde manden i nærheden af gerningsstedet.

Han nægtede at have noget med hærværket at gøre, men fordi bilerne var våde af dug, bar de tydelige aftryk fra skosåler, der matchede netop det fodtøj, den anholdte havde på. Han blev derfor sigtet for hærværk.

Natten til mandag blev endnu en mand fældet af sine skosåler. Et vidne på Gebauersgade i Aarhus C havde set ham luske rundt i ejendommens baggård, og han kontaktede politiet, da han troede, at manden var på cykelrov.

Da patruljen kom frem, opdagede man aftrykket af en sko på en parkeret bils siderude og fandt en 25-årig mand i nærheden, der havde skosåler, der passede til aftrykket. Manden havde ingen stjålne ting på sig, men han blev anholdt og sigtet for hærværk.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Dokk1 bør være et fyrtårn for fremtidens biblioteker

Steen Bording Andersen (S), formand for Danmarks Biblioteksforening og Kulturudvalgsformand i Aarhus Kommune
Børn og unges lystlæsning er for nedadgående. Det går ud over evnen til at skrive og læse kritisk, hvilket svækker den demokratiske samtale.

Debat: Langkaer – et sted, der udretter noget

Carl Buhr (EL), elevrådsformand på Langkaer, byrådskandidat, Pihlkjærsvej 12, Højbjerg | Keld Hvalsø (EL), spidskandidat, Hvedebjergvej 96, Brabrand
Restauranter
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
22-årig stukket med kniv
Østjyllands Politi efterlyser vidner til en episode lørdag morgen, hvor en 22-årig mand blev antastet af fire unge mænd i Aarhus V og stukket med en kniv af en af dem. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her