*

Politi og retsvæsen

Ulovligt gaderæs: 27-årig mand kan ende i fængsel for at have kørt 107 km/t

50 bilister kørte om kap i Søften nord for Aarhus.

En gruppe unge mennesker var lørdag aften stimlet sammen i Søften nord for Aarhus for at køre ulovligt gaderæs, oplyser Østjyllands Politi.

Politikredsens færdselsafdeling blev sendt til stedet og kunne ved ankomsten konstatere, at 50 biler og deres ejere »brændte dæk af« og kørte om kap.

En skjult hastighedsmåling afslørede, at en 27-årig mand fra Trige kørte 107 km/t i sin BMW på en strækning, hvor det er tilladt at køre 50 km/t.

Eftersom forseelsen skete i forbindelse med ulovligt gaderæs kan den unge mand ifølge Østjyllands Politi formentlig se frem til at blive idømt fængselsstraf, 40 timers samfundstjeneste, en tillægsbøde på mindst 7.000 kr. samt en ubetinget frakendelse af sit kørekort i mindst seks måneder.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.

Gode resultater i Sverige: Aarhus skal have en social investeringsfond

Thomas Medom, politisk leder for SF i Aarhus, social- og beskæftigelsesrådmand
SF foreslår, at Aarhus får en såkaldt social investeringsfond efter svensk forbillede

Trafik: Aflivning af befolkningens transportmuligheder

Hanne Skovrup , førtidspensionist Balle
I mange kommuner amputeres og kvæstes den trafikale infrastruktur.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her