*

Politi og retsvæsen

Ulovligt gaderæs: 27-årig mand kan ende i fængsel for at have kørt 107 km/t

50 bilister kørte om kap i Søften nord for Aarhus.

En gruppe unge mennesker var lørdag aften stimlet sammen i Søften nord for Aarhus for at køre ulovligt gaderæs, oplyser Østjyllands Politi.

Politikredsens færdselsafdeling blev sendt til stedet og kunne ved ankomsten konstatere, at 50 biler og deres ejere »brændte dæk af« og kørte om kap.

En skjult hastighedsmåling afslørede, at en 27-årig mand fra Trige kørte 107 km/t i sin BMW på en strækning, hvor det er tilladt at køre 50 km/t.

Eftersom forseelsen skete i forbindelse med ulovligt gaderæs kan den unge mand ifølge Østjyllands Politi formentlig se frem til at blive idømt fængselsstraf, 40 timers samfundstjeneste, en tillægsbøde på mindst 7.000 kr. samt en ubetinget frakendelse af sit kørekort i mindst seks måneder.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her