*

Politi og retsvæsen

33-årig har fået forlænget fængsling for bortførelsessag

I sagen om en bortført 4-årig har den sigtede fået forlænget sin fængsling.

En fireårig pige forsvandt fra Børnehuset Snogebæksvej i det vestlige Aarhus, hvorefter hun blev seksuelt misbrugt. En 33-årig mand er sigtet i sagen. Foto: Helle Arensbak

Den 33-årige mand, der i juni blev varetægtsfængslet i sagen om en bortført 4-årig pige, har nu fået forlænget sin varetægtsfængsling til 10. august.  Det skriver TV2 Østjylland.

Manden har været varetægtsfængslet siden 15. juni, hvor han blev sigtet for bortførelse og overgreb på pigen.

Politiet er tavst i misbrugssag

Den 4-årige pige var i midt-juni blevet bortført fra sin daginstitution på Snogebæksvej i Hasle, hvorefter hun blev seksuelt misbrugt.

Pigen blev kørt tilbage i nærheden af institutionen, hvor en ukendt mand fulgte hende tilbage til daginstitutionen.

Stedfar til bortført pige: Hun var selv med til at lede politiet på sporet af den mistænkte

Den 33-årige sigtede i sagen blev anholdt senere samme aften. Til grundlovsforhøret meddelte han gennem sin advokat, at han nægtede sig skyldig, og at han havde det skidt psykisk.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lægedækning skal have topprioritet

Henrik Nedergaard, administrerende direktør, Diabetesforeningen
Region Midtjylland er på en skæv kurs i forhold til at styrke den almene lægepraksis. Konsekvenserne kan blive alvorlige.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her