*

Politi og retsvæsen

Foldekniv kostede 28-årigt bandemedlem 3 måneders ubetinget fængsel

Østjyllands Politi fortsætter kampen imod bandekriminalitet.

Kampen mod aarhusiansk bandekriminalitet fortsætter.

Mens Østjyllands Politi senest har anholdt 11 bandemedlemmer i en stor aktion, er en 28-årig mand nu blevet idømt tre måneders ubetinget fængsel for at være i besiddelse af en foldekniv.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten onsdag.

Den 28-årige er et registreret bandemedlem og blev anholdt 12. juni - også under en politiaktion i Bispehaven i Aarhus Vest. Politiet skriver, at flere bandemedlemmer i den ombæring blev visiteret og registreret, men det var altså den 28-årige, der viste sig at have en kniv.

Den blev taget fra ham, og han blev straks efter anholdt. Dagen efter blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger, skriver politiet.

Nu skal han afsone de resterende to måneder i fængslet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her