*

Politi og retsvæsen

Betjente fandt økse i bil: Ifølge ejeren havde han netop været i skoven for at fælde træer

De fire mænd i bilen lugtede ifølge Østjyllands Politi kraftigt af hash.

En patruljevogn standsede natten til mandag en bil på Neptunvej i Viby J i forbindelse med en rutinemæssig kontrol.

I bilen befandt der sig fire mænd, som ifølge Østjyllands Politi lugtede kraftigt af hash, hvilket fik betjentene til at visitere dem alle.

Også bilen blev ransaget, og her fandt man ved det forreste passagersæde en økse, der lå i bunden af bilen.

Den 32-årige mand, som havde siddet på sædet, forklarede, at han netop havde været ude i skoven for at fælde træer. På daværende tidspunkt var klokken omkring 00.20.

Betjentene mente dog, at det var usandsynligt, og den 32-årige blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven, ligesom øksen blev beslaglagt.

Også den 34-årige fører af bilen, der ifølge politiet blev skønnet påvirket af narkotika, blev anholdt og sigtet for narkokørsel.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Grundskyld for letbane

Ib Christensen, fhv. MEP & MF, Randers

Debat: Vand og Vesterbro

Lone Hindø, byrådskandidat (S), Tåstrupvej 100, Harlev

Debat: Voldumcentret bliver udvidet

Hanne Smedegaard (V), medlem af Byrådet i Favrskov, medlem af Økonomiudvalget, formand for Landsbyrådet, Rigtrupvej 64, Voldum, Hadsten
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Musik-Aarhus melder klar til Eskelund

Et forslag om at afsætte 10 mio. kr. til at indrette Eskelund som ny koncertplads møder roser fra Northside og en række andre musikaktører. Eskelund indgår i budgetforhandlingerne.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her