*

Politi og retsvæsen

Bandemedlem slæbte mand ud af bil

En 25-årig mand er sigtet for at have slæbt en mand ud af en bil i Aarhus.

Den 30. juni blev en 20-årig mand slæbt ud af en bil og ind i en anden bil på Herningsvej i Aarhus, hvor han også blev udsat for grov vold.

En 25-årig mand er nu blevet sigtet i sagen og bliver fredag formiddag stillet for retten i Aarhus. Manden er ifølge Østjyllands Politi relateret til en bandegruppering.

Der er i forvejen to personer, som er blevet varetægtsfængslet for samme episode.

Politiet har anholdt 11 i bandeaktion

Tidligere i juni var der også en episode, hvor to unge mænd blev slæbt ud af en bil i Aarhus. De to havde sat sig ind i bilen hos en fremmed kvinde. Flere af aktørerne - udover den kvindelige bilist - havde relationer til bandegrupperinger.

Flere voldsomme optrin i Aarhus: Skyderi, større slagsmål og ubudne gæster i bil

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her