*

Politi og retsvæsen

Bandemedlem slæbte mand ud af bil

En 25-årig mand er sigtet for at have slæbt en mand ud af en bil i Aarhus.

Den 30. juni blev en 20-årig mand slæbt ud af en bil og ind i en anden bil på Herningsvej i Aarhus, hvor han også blev udsat for grov vold.

En 25-årig mand er nu blevet sigtet i sagen og bliver fredag formiddag stillet for retten i Aarhus. Manden er ifølge Østjyllands Politi relateret til en bandegruppering.

Der er i forvejen to personer, som er blevet varetægtsfængslet for samme episode.

Politiet har anholdt 11 i bandeaktion

Tidligere i juni var der også en episode, hvor to unge mænd blev slæbt ud af en bil i Aarhus. De to havde sat sig ind i bilen hos en fremmed kvinde. Flere af aktørerne - udover den kvindelige bilist - havde relationer til bandegrupperinger.

Flere voldsomme optrin i Aarhus: Skyderi, større slagsmål og ubudne gæster i bil

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Grundskyld for letbane

Ib Christensen, fhv. MEP & MF, Randers

Debat: Vand og Vesterbro

Lone Hindø, byrådskandidat (S), Tåstrupvej 100, Harlev

Debat: Voldumcentret bliver udvidet

Hanne Smedegaard (V), medlem af Byrådet i Favrskov, medlem af Økonomiudvalget, formand for Landsbyrådet, Rigtrupvej 64, Voldum, Hadsten
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Musik-Aarhus melder klar til Eskelund

Et forslag om at afsætte 10 mio. kr. til at indrette Eskelund som ny koncertplads møder roser fra Northside og en række andre musikaktører. Eskelund indgår i budgetforhandlingerne.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her