*

Politi og retsvæsen

Politiet lukker i om misbrugssag

I sag om bortført fireårig har Østjyllands Politi valgt ikke at udtale sig, før efterforskningen er afsluttet.

En fireårig pige forsvandt onsdag fra Børnehuset Snogebæksvej i det vestlige Aarhus. Foto: Helle Arensbak

Østjyllands Politi vælger nu at være tavse i sagen om bortførelse en fireårig pige af hensyn til efterforskningen.

»Indtil efterforskningen er afsluttet, har vi valgt ikke at udtale os yderligere om sagen,« siger Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Det drejer sig både om, hvorvidt politiet har modtaget henvendelser fra vidner, sagens videre forløb og den sigtedes personforhold, så længe det har relevans til efterforskningen.

Efter overgrebssag: Institutioner i Aarhus skærper opsyn med børn

Onsdag i sidste uge blev en fireårig pige bortført fra sin daginstitution i Hasle, hvorefter hun blev misbrugt. Pigen blev løftet op fra hegnet i sin børnehave, bortført til en nærliggende adresse og voldtaget.

En 33-årig mand er sigtet i sagen, bl.a. for frihedsberøvelse og voldtægt af et barn under 12 år.

Politiet har i forbindelse med sagen tidligere efterlyst vidner, bl.a. en mand, der angiveligt skulle have bragt pigen tilbage til institutionen, men også vidner, der kan have set en bordeauxrød Mitsubishi Carisma i området omkring Snogebæksvej.

Foreløbigt er den 33-årige blevet varetægtsfængslet i fire uger.

»Det er ikke børnene, der skal hegnes ind. Det er de pædofile«

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opråb til byrådet – letbanen er allerede forældet

Daniel Pedersson, by- og regionsrådskandidat (DF), Skejbyvej, Risskov
Byrådet holder sig selv for nar, når det stædigt forsvarer dets oprindelige beslutning. For master og køreledninger er en forældet teknologi.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her