*

Politi og retsvæsen

Politiet lukker i om misbrugssag

I sag om bortført fireårig har Østjyllands Politi valgt ikke at udtale sig, før efterforskningen er afsluttet.

En fireårig pige forsvandt onsdag fra Børnehuset Snogebæksvej i det vestlige Aarhus. Foto: Helle Arensbak

Østjyllands Politi vælger nu at være tavse i sagen om bortførelse en fireårig pige af hensyn til efterforskningen.

»Indtil efterforskningen er afsluttet, har vi valgt ikke at udtale os yderligere om sagen,« siger Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Det drejer sig både om, hvorvidt politiet har modtaget henvendelser fra vidner, sagens videre forløb og den sigtedes personforhold, så længe det har relevans til efterforskningen.

Efter overgrebssag: Institutioner i Aarhus skærper opsyn med børn

Onsdag i sidste uge blev en fireårig pige bortført fra sin daginstitution i Hasle, hvorefter hun blev misbrugt. Pigen blev løftet op fra hegnet i sin børnehave, bortført til en nærliggende adresse og voldtaget.

En 33-årig mand er sigtet i sagen, bl.a. for frihedsberøvelse og voldtægt af et barn under 12 år.

Politiet har i forbindelse med sagen tidligere efterlyst vidner, bl.a. en mand, der angiveligt skulle have bragt pigen tilbage til institutionen, men også vidner, der kan have set en bordeauxrød Mitsubishi Carisma i området omkring Snogebæksvej.

Foreløbigt er den 33-årige blevet varetægtsfængslet i fire uger.

»Det er ikke børnene, der skal hegnes ind. Det er de pædofile«

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Mere beton, mindre by: Er kommuneplanforslaget luft og spin?

Thomas Kruse, aktiv i Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørrestenbro, Aarhus C
Det ligner, at det er investorerne, som laver lokalplanerne og de tillæg til kommuneplanen, som sætter kommuneplanens gode hensigter ud af kraft. Byråd og Teknisk Udvalg bliver ekspeditionskontorer.

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Biler
Test: Høj Peugeot i fin form med mindste motor
Vi tester Peugeot 3008, som vi sammenligner i versionerne med de to mindste motorer - en benzinmotor på 130 hk og en dieselmotor på 120 hk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her