*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Politi og retsvæsen

Politiet lukker i om misbrugssag

I sag om bortført fireårig har Østjyllands Politi valgt ikke at udtale sig, før efterforskningen er afsluttet.

En fireårig pige forsvandt onsdag fra Børnehuset Snogebæksvej i det vestlige Aarhus. Foto: Helle Arensbak

Østjyllands Politi vælger nu at være tavse i sagen om bortførelse en fireårig pige af hensyn til efterforskningen.

»Indtil efterforskningen er afsluttet, har vi valgt ikke at udtale os yderligere om sagen,« siger Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Det drejer sig både om, hvorvidt politiet har modtaget henvendelser fra vidner, sagens videre forløb og den sigtedes personforhold, så længe det har relevans til efterforskningen.

Efter overgrebssag: Institutioner i Aarhus skærper opsyn med børn

Onsdag i sidste uge blev en fireårig pige bortført fra sin daginstitution i Hasle, hvorefter hun blev misbrugt. Pigen blev løftet op fra hegnet i sin børnehave, bortført til en nærliggende adresse og voldtaget.

En 33-årig mand er sigtet i sagen, bl.a. for frihedsberøvelse og voldtægt af et barn under 12 år.

Politiet har i forbindelse med sagen tidligere efterlyst vidner, bl.a. en mand, der angiveligt skulle have bragt pigen tilbage til institutionen, men også vidner, der kan have set en bordeauxrød Mitsubishi Carisma i området omkring Snogebæksvej.

Foreløbigt er den 33-årige blevet varetægtsfængslet i fire uger.

»Det er ikke børnene, der skal hegnes ind. Det er de pædofile«

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Randers venter utålmodigt

Simon Ødegaard Simonsen, kandidat i byråd og folketing (V), Vester Boulevard 17, 8920 Randers
Gudenå er med sine 176 km Danmarks længste å, der munder ud i Randers Fjord midt i landets sjette største by, Randers, som dermed bliver delt i to halvdele: den ene del nord for åen/fjorden og den anden del syd for åen/fjorden.

Debat: ”Klemte” cyklister i Nørregade og Nørre Allé

Thomas Kruse, formand for Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørre Stenbro
Åbent brev til rådmand Kristian Würtz: Med stor beklagelse og til vores forundring må vi konstatere, at der ikke er sket afmærkning af cykelsti i Nørregade og Nørre Allé.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Få åbnet op om psykisk sårbarhed uden at møde fordomme
Tænk scenarierne igennem, eller opdigt en tredjeperson. Det er nogle af de råd, du kan tage i brug, hvis du skal fortælle om psykisk sårbarhed. 
Se flere
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her