*

Politi og retsvæsen

Besked til 40-årig kvinde: Ryk direkte i fængsel

En 40-årig kvinde blev kørt direkte til afsoning, da hun blev fremstillet for Retten i Aarhus, sigtet for indbrud

Der var ikke meget at betænke sig på, mente Retten i Aarhus, der fredag havde en 40-årig på besøg.

Hun blev torsdag taget på fersk gerning efter et indbrud på Januarvej i Aarhus V, og konsekvensen var resolut: Hun fik er straksdom på tre måneders fængsel og blev sendt direkte til afsoning.

Det var en opmærksom borger, der torsdag eftermiddag så kvinden i flere omgange placere tasker, kufferter og en cykel på hjørnet af Haslegårdsvej og Januarvej.

Hun påstod, at det var noget, hun havde købt, men borgeren troede ikke på det og fik vinket en tilfældigt passerende patruljevogn ind til siden. Da politiet gennemgik indholdet i taskerne, fandt det bl.a. flere  personlige dokumenter, hvor det fremgik at de stammede fra en villa på Januarvej.

Da betjentene undersøgte villaen nærmere, opdagede de, at et vindue var brudt op, og at huset var gennemrodet. Kvinden blev anholdt og sigtet for indbrud, blev fundet skyldig i retten og sidder altså nu i fængsel.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Kronik: Hovedfejlen ved DR er ikke en for høj licens

Ole Hyltoft, forfatter, fhv. bestyrelsesmedlem i DR
Fejlene ved DR er for meget popunderholdning, mangel på klassisk dannelse, og at medarbejderne ikke repræsenterer danskernes politiske forskellighed.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Mere beton, mindre by: Er kommuneplanforslaget luft og spin?

Thomas Kruse, aktiv i Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørrestenbro, Aarhus C
Det ligner, at det er investorerne, som laver lokalplanerne og de tillæg til kommuneplanen, som sætter kommuneplanens gode hensigter ud af kraft. Byråd og Teknisk Udvalg bliver ekspeditionskontorer.

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her