*

Politi og retsvæsen

Besked til 40-årig kvinde: Ryk direkte i fængsel

En 40-årig kvinde blev kørt direkte til afsoning, da hun blev fremstillet for Retten i Aarhus, sigtet for indbrud

Der var ikke meget at betænke sig på, mente Retten i Aarhus, der fredag havde en 40-årig på besøg.

Hun blev torsdag taget på fersk gerning efter et indbrud på Januarvej i Aarhus V, og konsekvensen var resolut: Hun fik er straksdom på tre måneders fængsel og blev sendt direkte til afsoning.

Det var en opmærksom borger, der torsdag eftermiddag så kvinden i flere omgange placere tasker, kufferter og en cykel på hjørnet af Haslegårdsvej og Januarvej.

Hun påstod, at det var noget, hun havde købt, men borgeren troede ikke på det og fik vinket en tilfældigt passerende patruljevogn ind til siden. Da politiet gennemgik indholdet i taskerne, fandt det bl.a. flere  personlige dokumenter, hvor det fremgik at de stammede fra en villa på Januarvej.

Da betjentene undersøgte villaen nærmere, opdagede de, at et vindue var brudt op, og at huset var gennemrodet. Kvinden blev anholdt og sigtet for indbrud, blev fundet skyldig i retten og sidder altså nu i fængsel.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hvornår er det fondssvindel?

Per Hovgaard
Det er et brud på min retsbevidsthed, hvis Erhvervsstyrelsen slipper af sted med at give grønt lys til, at Aarhus 2017 kan modtage 24,8 mio. kr. fra en fond, som er oprettet af Aarhus Kommune.

Debat: Aarhus skal gå forrest i kampen mod psykiske lidelser

Thomas Medom, politisk leder for SF i Aarhus, social- og beskæftigelsesrådmand
Flere og flere unge aarhusianere rammes af psykiske lidelser som stress og angst.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her