*

Politi og retsvæsen

Besked til 40-årig kvinde: Ryk direkte i fængsel

En 40-årig kvinde blev kørt direkte til afsoning, da hun blev fremstillet for Retten i Aarhus, sigtet for indbrud

Der var ikke meget at betænke sig på, mente Retten i Aarhus, der fredag havde en 40-årig på besøg.

Hun blev torsdag taget på fersk gerning efter et indbrud på Januarvej i Aarhus V, og konsekvensen var resolut: Hun fik er straksdom på tre måneders fængsel og blev sendt direkte til afsoning.

Det var en opmærksom borger, der torsdag eftermiddag så kvinden i flere omgange placere tasker, kufferter og en cykel på hjørnet af Haslegårdsvej og Januarvej.

Hun påstod, at det var noget, hun havde købt, men borgeren troede ikke på det og fik vinket en tilfældigt passerende patruljevogn ind til siden. Da politiet gennemgik indholdet i taskerne, fandt det bl.a. flere  personlige dokumenter, hvor det fremgik at de stammede fra en villa på Januarvej.

Da betjentene undersøgte villaen nærmere, opdagede de, at et vindue var brudt op, og at huset var gennemrodet. Kvinden blev anholdt og sigtet for indbrud, blev fundet skyldig i retten og sidder altså nu i fængsel.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lægedækning skal have topprioritet

Henrik Nedergaard, administrerende direktør, Diabetesforeningen
Region Midtjylland er på en skæv kurs i forhold til at styrke den almene lægepraksis. Konsekvenserne kan blive alvorlige.

Debat: Den private plejesektor har spillet fallit

Peter Just | Martin Christensen, kandidater for Kommunistisk Fællesliste liste R til kommunevalget i Aarhus
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her