*

Politi og retsvæsen

To unge sigtet for drabsforsøg efter knivoverfald

Offeret blev bl.a. stukket med en kniv i ryggen, men er uden for livsfare.

En 21-årig mand og en 17-årig pige blev torsdag aften anholdt, efter de havde overfaldt en 27-årig mand på Nørre Alle i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

De tre personer var alle til fest på adressen på Nørre Alle, da der opstod en kontrovers mellem dem.

Den 27-årige mand blev af de to anholdte stukket i ryggen med en kniv, ligesom han blev sparket i hovedet og flere steder på kroppen.

Overfaldet skete klokken 17.48 og medførte, at politiet torsdag aften var massivt til stede på adressen.

Politiet undersøger muligt knivstikkeri på Nørre Alle

Den 27-årige mand blev ifølge Janni Lundager, pressekoordinator ved Østjyllands Politi, kørt til behandling på skadestuen, men har på intet tidspunkt været i livsfare.

Hun fortæller desuden, at de tre implicerede kendte hinanden i forvejen, og at alle er bosiddende i Aarhus.

Både den 21-årige og den 17-årige vil fredag klokken 13.00 blive fremstillet ved retten for lukkede døre.

»De er i første omgang sigtet for forsøg på manddrab, men ender nok med at blive sigtet for den grove voldsparagraf,« siger Janni Lundager fra Østjyllands Politi.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kronik: Hovedfejlen ved DR er ikke en for høj licens

Ole Hyltoft, forfatter, fhv. bestyrelsesmedlem i DR
Fejlene ved DR er for meget popunderholdning, mangel på klassisk dannelse, og at medarbejderne ikke repræsenterer danskernes politiske forskellighed.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Mere beton, mindre by: Er kommuneplanforslaget luft og spin?

Thomas Kruse, aktiv i Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørrestenbro, Aarhus C
Det ligner, at det er investorerne, som laver lokalplanerne og de tillæg til kommuneplanen, som sætter kommuneplanens gode hensigter ud af kraft. Byråd og Teknisk Udvalg bliver ekspeditionskontorer.

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her