*

Politi og retsvæsen

Stedfar til bortført pige: Hun var selv med til at lede politiet på sporet af den mistænkte

En fireårig pige forsvandt fra sin børnehave onsdag. Hun kunne give signalement af mistænkt overgrebsmand.

Søde hunde og chokoladekiks blev ifølge en fireårig piges stedfar brugt til at lokke den lille pige væk fra sin børnehave af en fremmed mand.

Episoden fandt sted onsdag, og siden er en 33-årig mand blevet varetægtsfængslet sigtet for at have bortført og forgrebet sig seksuelt på den fireårige.

Pigen kom tilbage til børnehaven efter cirka en time, og hun har det efter omstændighederne godt. Det fortæller hendes stedfar til DR Østjylland og TV 2 Østjylland.

- Det første hun siger er, at der er en mand, der havde løftet hende over hegnet. Det næste, hun siger, er de yderligere detaljer om, hvad der er sket, siger han til TV 2 Østjylland.

Pigen fortæller ifølge stedfaren, at manden var sød over for hende og havde nogle søde hunde. Han gav hende chokoladekiks, men så gjorde han også noget ved hende, som hun syntes, var ulækkert.

Den fireårig opfører sig, som hun plejer. Hun "smiler, griner og ligner sig selv", men kan dog godt mærke, at noget er anderledes.

- Hun er faktisk glad og smiler, og det er jeg taknemmelig for. Det er først i dag (torsdag, red.), det så småt går op for hende, at den er gal. Hun så sin børnehave i fjernsynet i morges, og da gik det op for hende, siger stedfaren til DR Østjylland.

Familien er taknemmelig for, at pigen er i sikkerhed. Hun var selv med til at lede politiet på sporet af den mistænkte, fordi hun kunne give et godt signalement af ham.

- Der var to hunde i huset, hvor det skete, og allerede inden politiet viste et billede af de to hunde, fortalte hun om farverne og størrelsen på dem, og hvad den ene hed, siger pigens stedfar til DR Østjylland.

- Hun kunne også beskrive hans påklædning og hår, fortæller han.

Den 33-årige mand er kendt af politiet i forvejen, men ikke for lignende sager.

Pigen forsvandt, mens hun var i børnehavens varetægt. Stedfaren bebrejder dog ikke pædagogerne for episoden.

- Min første tanke var, hvordan kan det her ske. Men jeg bebrejder ikke børnehaven noget som helst. De er underbemandet ligesom mange andre steder. Jeg kunne mærke, at de var ude af den og kede af det, siger han til TV 2 Østjylland.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Myter og fakta om aldersdiskriminering af seniorer på arbejdsmarkedet

Poul Grosen | Rasmussen, cand.mag., selvstændig ved www.seniorvejen.com Højbjerg
Seniorgruppen er en kompleks størrelse, og barriererne for den findes både hos arbejdsmarkedets parter, hos politikerne og hos seniorerne selv.

Debat: Aarhus er blandt de mest erhvervsfjendtlige kommuner

Kasper Daae, byrådskandidat Liberal Alliance Aarhus
Kun hvis vi skaber et attraktivt miljø for virksomhederne, kan vi sikre, at der i fremtiden er råd til ordentlig kommunal service, skoler og meget mere. Aarhus.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her