*

Politi og retsvæsen

Fireårig forsvandt fra daginstitution: Mand sigtes for seksuelt overgreb

En 33-årig mand sigtes for overgreb, efter at en fireårig pige onsdag forsvandt fra en institution i Aarhus.

En fireårig pige blev onsdag taget væk fra sin daginstitution i Hasle. En 33-årig mand er nu anholdt og sigtet for frihedsberøvelse, blufærdighedskrænkelse og for voldtægt af et barn under tolv år.

Pigen forsvandt onsdag omkring kl. 12.50 fra daginstitutionen midt i et vagtskifte. Kort efter opdagede personalet, at pigen var væk og satte derfor en eftersøgning i gang. Efter en time dukkede pigen selv op igen i institutionen, men i mellemtiden skulle hun være blevet misbrugt.

Den 33-årige mand skulle angiveligt have løftet pigen op over et hegn, som omkranser daginstitutionens område, kørt hende væk og misbrugt hende.

I den forbindelse hører politiet gerne fra vidner, der har set en bordeauxrød Mitsubishi Carisma i området omkring Snogebæksvej, på telefon 114. Politiet mener, at bilen kan have været brugt til at transportere pigen fra institutionen.

Manden blev anholdt onsdag aften kl. 18.52 og er nu sigtet for at have frihedsberøvet pigen ved at fjerne hende fra institutionen, at have seksuelt misbrugt et barn under 12 år, voldtaget hende både ved fuldbyrdet voldtægt og ved forsøg på anden kønslig omgang med pigen.

Den sigtede nægtede sig skyldig i anklagerne og meddelte gennem sin forsvarsadvokat, at han ikke havde det godt psykisk på dagen for retsmødet og derfor ikke ønskede at udtale sig.

Den 33-årige mand er tidligere kendt for andre kriminelle forhold, som politiet ikke kan komme nærmere ind på, men ikke af seksuel karakter, oplyser Lennart Glerup, vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi.

Der er nedlagt navneforbud og sagen kører bag lukkede døre, hvorfor hverken anklager eller forsvarer kan komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Manden blev stillet for retten torsdag eftermiddag, hvorefter det blev besluttet, at han skal varetægtsfængsles i fire uger, imens efterforskningen fortsætter.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu

Kronik: Hovedfejlen ved DR er ikke en for høj licens

Ole Hyltoft, forfatter, fhv. bestyrelsesmedlem i DR
Fejlene ved DR er for meget popunderholdning, mangel på klassisk dannelse, og at medarbejderne ikke repræsenterer danskernes politiske forskellighed.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Mere beton, mindre by: Er kommuneplanforslaget luft og spin?

Thomas Kruse, aktiv i Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørrestenbro, Aarhus C
Det ligner, at det er investorerne, som laver lokalplanerne og de tillæg til kommuneplanen, som sætter kommuneplanens gode hensigter ud af kraft. Byråd og Teknisk Udvalg bliver ekspeditionskontorer.

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her