*

Politi og retsvæsen

Fireårig forsvandt fra daginstitution: Mand sigtes for seksuelt overgreb

En 33-årig mand sigtes for overgreb, efter at en fireårig pige onsdag forsvandt fra en institution i Aarhus.

En fireårig pige blev onsdag taget væk fra sin daginstitution i Hasle. En 33-årig mand er nu anholdt og sigtet for frihedsberøvelse, blufærdighedskrænkelse og for voldtægt af et barn under tolv år.

Pigen forsvandt onsdag omkring kl. 12.50 fra daginstitutionen midt i et vagtskifte. Kort efter opdagede personalet, at pigen var væk og satte derfor en eftersøgning i gang. Efter en time dukkede pigen selv op igen i institutionen, men i mellemtiden skulle hun være blevet misbrugt.

Den 33-årige mand skulle angiveligt have løftet pigen op over et hegn, som omkranser daginstitutionens område, kørt hende væk og misbrugt hende.

I den forbindelse hører politiet gerne fra vidner, der har set en bordeauxrød Mitsubishi Carisma i området omkring Snogebæksvej, på telefon 114. Politiet mener, at bilen kan have været brugt til at transportere pigen fra institutionen.

Manden blev anholdt onsdag aften kl. 18.52 og er nu sigtet for at have frihedsberøvet pigen ved at fjerne hende fra institutionen, at have seksuelt misbrugt et barn under 12 år, voldtaget hende både ved fuldbyrdet voldtægt og ved forsøg på anden kønslig omgang med pigen.

Den sigtede nægtede sig skyldig i anklagerne og meddelte gennem sin forsvarsadvokat, at han ikke havde det godt psykisk på dagen for retsmødet og derfor ikke ønskede at udtale sig.

Den 33-årige mand er tidligere kendt for andre kriminelle forhold, som politiet ikke kan komme nærmere ind på, men ikke af seksuel karakter, oplyser Lennart Glerup, vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi.

Der er nedlagt navneforbud og sagen kører bag lukkede døre, hvorfor hverken anklager eller forsvarer kan komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Manden blev stillet for retten torsdag eftermiddag, hvorefter det blev besluttet, at han skal varetægtsfængsles i fire uger, imens efterforskningen fortsætter.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lægedækning skal have topprioritet

Henrik Nedergaard, administrerende direktør, Diabetesforeningen
Region Midtjylland er på en skæv kurs i forhold til at styrke den almene lægepraksis. Konsekvenserne kan blive alvorlige.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her