*

Politi og retsvæsen

Tre blev anholdt til AGF-Viborg

Romerlys, joints og råb af politifolk fik i alt tre mænd anholdt til søndagens kamp.

Det var bl.a. besiddelse af romerlys, der fik en 22-årig mand anholdt efter søndagens kamp. Arkivfoto: Sebastian Buur Gunvald

Søndagens superligakamp mellem AGF og Viborg forløb ikke helt uden ballade. I alt tre mænd blev anholdt for bl.a. henholdsvis besiddelse af stoffer og kanonslag, trusler og ubehagelige tilråb til andre.

En gruppe blev taget i at smide med kanonslag før kampen, og heriblandt var en 22-årig mand, der blev anholdt med romerlys, kanonslag og en joint. Derfor blev manden både sigtet efter fyrværkeriloven og for besiddelse af stoffer.

Efter kampen nægtede en 31-årig mand at forlade området og truede sikkerhedschefen. En 22-årig mand var også i det tvære hjørne, da han ifølge Østjyllands Politi udviste aggressiv adfærd og råbte efter politifolk.  De to blev begge anholdt.

U14-kamp endte i trusler og politiudrykning

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opråb til byrådet – letbanen er allerede forældet

Daniel Pedersson, by- og regionsrådskandidat (DF), Skejbyvej, Risskov
Byrådet holder sig selv for nar, når det stædigt forsvarer dets oprindelige beslutning. For master og køreledninger er en forældet teknologi.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her