*

Politi og retsvæsen

Tre blev anholdt til AGF-Viborg

Romerlys, joints og råb af politifolk fik i alt tre mænd anholdt til søndagens kamp.

Det var bl.a. besiddelse af romerlys, der fik en 22-årig mand anholdt efter søndagens kamp. Arkivfoto: Sebastian Buur Gunvald

Søndagens superligakamp mellem AGF og Viborg forløb ikke helt uden ballade. I alt tre mænd blev anholdt for bl.a. henholdsvis besiddelse af stoffer og kanonslag, trusler og ubehagelige tilråb til andre.

En gruppe blev taget i at smide med kanonslag før kampen, og heriblandt var en 22-årig mand, der blev anholdt med romerlys, kanonslag og en joint. Derfor blev manden både sigtet efter fyrværkeriloven og for besiddelse af stoffer.

Efter kampen nægtede en 31-årig mand at forlade området og truede sikkerhedschefen. En 22-årig mand var også i det tvære hjørne, da han ifølge Østjyllands Politi udviste aggressiv adfærd og råbte efter politifolk.  De to blev begge anholdt.

U14-kamp endte i trusler og politiudrykning

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: I det private erhvervsliv var Würtz blevet fyret

Jørgen Svane, pensionist, Skivholmevej 26, Sabro
Brian Sten Larsen skriver i sit indlæg 10/10: Borgmesteren og rådmanden påstår, at de var uvidende om tilstanden i afdelingen Teknik og Miljø og om letbanens krise.

Debat: Nu kan børnene komme sikkert i skole

Henrik Arens, byrådsmedlem, Aarhus kommune (V)
20 mio. kr. mere til sikre skoleveje i Aarhus.

Debat: Den grønne vision for Aarhus er værd at kæmpe for

Lone Hindø, byrådskandidat (S), sognepræst
Det er positivt, at ”et grønnere Aarhus” er rykket højere op på den politiske dagsorden i Aarhus. Bæredygtige projekter har stor social, biologisk og økonomisk værdi.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her