*

Politi og retsvæsen

Tre blev anholdt til AGF-Viborg

Romerlys, joints og råb af politifolk fik i alt tre mænd anholdt til søndagens kamp.

Det var bl.a. besiddelse af romerlys, der fik en 22-årig mand anholdt efter søndagens kamp. Arkivfoto: Sebastian Buur Gunvald

Søndagens superligakamp mellem AGF og Viborg forløb ikke helt uden ballade. I alt tre mænd blev anholdt for bl.a. henholdsvis besiddelse af stoffer og kanonslag, trusler og ubehagelige tilråb til andre.

En gruppe blev taget i at smide med kanonslag før kampen, og heriblandt var en 22-årig mand, der blev anholdt med romerlys, kanonslag og en joint. Derfor blev manden både sigtet efter fyrværkeriloven og for besiddelse af stoffer.

Efter kampen nægtede en 31-årig mand at forlade området og truede sikkerhedschefen. En 22-årig mand var også i det tvære hjørne, da han ifølge Østjyllands Politi udviste aggressiv adfærd og råbte efter politifolk.  De to blev begge anholdt.

U14-kamp endte i trusler og politiudrykning

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Mere beton, mindre by: Er kommuneplanforslaget luft og spin?

Thomas Kruse, aktiv i Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørrestenbro, Aarhus C
Det ligner, at det er investorerne, som laver lokalplanerne og de tillæg til kommuneplanen, som sætter kommuneplanens gode hensigter ud af kraft. Byråd og Teknisk Udvalg bliver ekspeditionskontorer.

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Biler
Test: Høj Peugeot i fin form med mindste motor
Vi tester Peugeot 3008, som vi sammenligner i versionerne med de to mindste motorer - en benzinmotor på 130 hk og en dieselmotor på 120 hk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her