*

Politi og retsvæsen

Ny ballade på Klostertorvet

To personer blev anholdt onsdag eftermiddag, da de nægtede at følge politiets anvisninger.

Arkivfoto

Et par højrøstede og aggressive personer blev onsdag eftermiddag anholdt på Klostertorvet i Aarhus, da de nægtede af efterkomme politiets anvisninger.

Politiet var kaldt til Klostertorvet, fordi en lille gruppe af personer generede folk på torvet og virkede truende. Da patruljen ankom, bad betjentene de tilstedeværende om at gå til den nærliggende varmestue i stedet.

Det nægtede en 25-årige kvinde og en 38-årig mand dog. Den 38-årige mand var tydeligt påvirket af alkohol, og da han nægtede at forlade stedet, blev han til sin store utilfredshed anholdt mens han råbte ukvemsord og forsøgte at vriste sig fri.

Den 25-årige kvinde ville heller ikke forlade stedet, så hun blev også anholdt og taget med på stationen.

Her blev begge uromagere sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 38-årige mand blev også sigtet for at have råbt ukvemsord efter betjentene og for at modsatte sig anholdelsen.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Restauranter
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her