*

Politi og retsvæsen

Ny ballade på Klostertorvet

To personer blev anholdt onsdag eftermiddag, da de nægtede at følge politiets anvisninger.

Arkivfoto

Et par højrøstede og aggressive personer blev onsdag eftermiddag anholdt på Klostertorvet i Aarhus, da de nægtede af efterkomme politiets anvisninger.

Politiet var kaldt til Klostertorvet, fordi en lille gruppe af personer generede folk på torvet og virkede truende. Da patruljen ankom, bad betjentene de tilstedeværende om at gå til den nærliggende varmestue i stedet.

Det nægtede en 25-årige kvinde og en 38-årig mand dog. Den 38-årige mand var tydeligt påvirket af alkohol, og da han nægtede at forlade stedet, blev han til sin store utilfredshed anholdt mens han råbte ukvemsord og forsøgte at vriste sig fri.

Den 25-årige kvinde ville heller ikke forlade stedet, så hun blev også anholdt og taget med på stationen.

Her blev begge uromagere sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 38-årige mand blev også sigtet for at have råbt ukvemsord efter betjentene og for at modsatte sig anholdelsen.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lægedækning skal have topprioritet

Henrik Nedergaard, administrerende direktør, Diabetesforeningen
Region Midtjylland er på en skæv kurs i forhold til at styrke den almene lægepraksis. Konsekvenserne kan blive alvorlige.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her