*

Politi og retsvæsen

17-årige stjal varevogn med gps-tracking

Det var let for politiet at finde to unge biltyve, der var kørt til Mørke i en stjålen bil.

To unge biltyve havde stjålet en varevogn med gps-tracking, og derfor nåede de ikke langt med bilen. Arkivfoto

To unge mænd uden kørekort stjal mandag formiddag en varevogn fra en byggeplads på Værkmestergade i Aarhus.

Bilen havde dog indbygget GPS-tracking, og derfor fandt politiet hurtigt de to 17-årige, der i mellemtiden var kørt til Mørke.

De to mænd blev begge sigtet for tyveri af bilen og kørsel uden sele. Den ene blev desuden sigtet for kørsel uden kørekort. Passageren i bilen havde desuden også en klump hash i lommen, og han fik dermed også en sigtelse for besiddelse af stoffer.

Indbrudstyve væltede på scooter i Vestergade

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Restauranter
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her