*

Politi og retsvæsen

Narkohunden Pablo er fundet igen

To mænd er blevet anholdt.

Først blev den væk.

Så blev den fundet.

Så blev den endnu engang væk.

Og nu er den altså fundet igen, lyder det i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Der er tale om narkohunden Pablo, der i torsdags blev stjålet fra sin hundegård i det nordlige Aarhus.

Søndag aften fik politiet et tip om, at hunden skulle befinde sig på en adresse i Sabro, hvorefter en patrulje tog ud og ransagede på adressen, hvor der befandt sig to mænd fra Sønderborg på 17 og 21 år. I forbindelse med ransagningen fandt politiet hunden Pablo bag en låst dør, og de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri af hunden, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet oplyser, at Pablo er fundet i »god behold« og udleveret til sin ejer, Michael Johansen. Men fra TV 2 lyder det dog, at hunden er blevet farvet sort over det meste, ligesom Pablo har to sår på halsen, hvor de har gravet hans chips ud.

Pablo, som er en belgisk hyrdehund af racen malinois, er fire år og arbejder til daglig sammen med sin ejer hos Air Force Training Centres Hundetræningscenter i Karup. Efter det første gang kom frem, at han tirsdag var forsvundet fra sit hjem, hjalp flere tusinde danskere med at efterlyse ham på de sociale medier.

Østjyllands Politi oplyser i pressemeddelelsen, at man fortsat efterforsker på sagen, hvorfor det kan ikke udelukkes, at der vil komme flere sigtelser.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Er du træt af fastfood og frikadeller? Så prøv firfir, mafe og chickennat
Afrikanske folkekøkkener er stadig ukendt territorium for mange danskere. Det vil Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg lave om på med deres nye bog "Mama Afrika". 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her