*

Politi og retsvæsen

Narkohunden Pablo er fundet igen

To mænd er blevet anholdt.

Først blev den væk.

Så blev den fundet.

Så blev den endnu engang væk.

Og nu er den altså fundet igen, lyder det i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Der er tale om narkohunden Pablo, der i torsdags blev stjålet fra sin hundegård i det nordlige Aarhus.

Søndag aften fik politiet et tip om, at hunden skulle befinde sig på en adresse i Sabro, hvorefter en patrulje tog ud og ransagede på adressen, hvor der befandt sig to mænd fra Sønderborg på 17 og 21 år. I forbindelse med ransagningen fandt politiet hunden Pablo bag en låst dør, og de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri af hunden, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet oplyser, at Pablo er fundet i »god behold« og udleveret til sin ejer, Michael Johansen. Men fra TV 2 lyder det dog, at hunden er blevet farvet sort over det meste, ligesom Pablo har to sår på halsen, hvor de har gravet hans chips ud.

Pablo, som er en belgisk hyrdehund af racen malinois, er fire år og arbejder til daglig sammen med sin ejer hos Air Force Training Centres Hundetræningscenter i Karup. Efter det første gang kom frem, at han tirsdag var forsvundet fra sit hjem, hjalp flere tusinde danskere med at efterlyse ham på de sociale medier.

Østjyllands Politi oplyser i pressemeddelelsen, at man fortsat efterforsker på sagen, hvorfor det kan ikke udelukkes, at der vil komme flere sigtelser.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.

Gode resultater i Sverige: Aarhus skal have en social investeringsfond

Thomas Medom, politisk leder for SF i Aarhus, social- og beskæftigelsesrådmand
SF foreslår, at Aarhus får en såkaldt social investeringsfond efter svensk forbillede

Trafik: Aflivning af befolkningens transportmuligheder

Hanne Skovrup , førtidspensionist Balle
I mange kommuner amputeres og kvæstes den trafikale infrastruktur.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her