*

Politi og retsvæsen

Narkohunden Pablo er fundet igen

To mænd er blevet anholdt.

Først blev den væk.

Så blev den fundet.

Så blev den endnu engang væk.

Og nu er den altså fundet igen, lyder det i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Der er tale om narkohunden Pablo, der i torsdags blev stjålet fra sin hundegård i det nordlige Aarhus.

Søndag aften fik politiet et tip om, at hunden skulle befinde sig på en adresse i Sabro, hvorefter en patrulje tog ud og ransagede på adressen, hvor der befandt sig to mænd fra Sønderborg på 17 og 21 år. I forbindelse med ransagningen fandt politiet hunden Pablo bag en låst dør, og de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri af hunden, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet oplyser, at Pablo er fundet i »god behold« og udleveret til sin ejer, Michael Johansen. Men fra TV 2 lyder det dog, at hunden er blevet farvet sort over det meste, ligesom Pablo har to sår på halsen, hvor de har gravet hans chips ud.

Pablo, som er en belgisk hyrdehund af racen malinois, er fire år og arbejder til daglig sammen med sin ejer hos Air Force Training Centres Hundetræningscenter i Karup. Efter det første gang kom frem, at han tirsdag var forsvundet fra sit hjem, hjalp flere tusinde danskere med at efterlyse ham på de sociale medier.

Østjyllands Politi oplyser i pressemeddelelsen, at man fortsat efterforsker på sagen, hvorfor det kan ikke udelukkes, at der vil komme flere sigtelser.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Restauranter
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her