*

Politi og retsvæsen

Ukendte gerningsmænd lægger søm på vejene i det nordlige Aarhus

Flere beboere i Risskov har over de sidste par måneder oplevet at mange hundrede søm bliver lagt ud på vejene af ukendte personer.

En gruppe beboere i Risskov og omegn har over en længere periode fundet søm på vejene i deres område. Privatfoto

»Hold nu kæft, hvor er det frækt! Vi har samlet mindst 100 søm over de sidste par uger, som har ligget i vejkanten og på opkørselsramper,« skriver en Facebook-bruger til et opslag i gruppen Risskov Lokal Gruppe.

Over de seneste par måneder har flere bilister og beboere på veje i Risskov, oplevet at hundredvis af søm er blevet placeret rundt omkring i indkørsler og på veje.

I alt 13 forskellige personer fortæller i opslaget, at de har fundet søm rundt omkring i deres lokalområde. På listen er bl.a. Blåmunkevej, Jasminvej, Østre Strandalle og flere andre veje i området.

Glasskår gemt i sandkassen

Flere af beboerne har også fået punkteret deres dæk, og da en af beboerne steg ud af sin bil for at fjerne sømmene, endte han med at få et op i skoen.

»Det trængte utroligt nemt op i sålen. Hvis jeg havde fortsat med at køre ned ad vejen, så var alle fire dæk på min bil punkteret,« siger Jacob Munkholm Jensen, der bor i Risskov.

I nogle af tilfældene er sømmene blevet lagt sirligt ud på vejene, og andre steder er sømmene blevet kastet tilfældigt rundt omkring. Ifølge Jacob Munkholm Jensen er det ikke kun drengestreger, at der bliver placeret så mange søm rundt omkring i bydelen.

»Jeg synes ikke, det er en drengestreg. Det her går langt over stregen, når det går hen og ligner decideret hærværk,« siger Jacob Munkholm Jensen.

Hændelserne er af flere af beboerne blevet anmeldt til politiet. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Politi.

Her er der ifølge Facebook-gruppen foreløbig fundet søm på vejene i Risskov:

Groft hærværk mod udsigts-træer

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Egnsteater har stor succes med eksport til hovedstaden

Traditionelt set er det Det Kongelige Teater, der tager ud i provinsen og viser dets teaterstykker frem. Det har Fredericia Teater lavet om på. Med dets Disney-musicals har teatret to somre fyldt Det Kongelige Teater i København. Fredag havde de premiere på den tredje, ”Klokkeren fra Notre Dame”.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vi kunne sikre børnene bedre gennem videoovervågning

Niels Elming, Brennerpasset 74, Kolding
DR P1 satte 19/6 pædofile til debat med udsendelsen ”Hvordan stopper vi de pædofile?”.

Debat: Ærgerligt, at godsbanearealet skal ryddes

Line Rothmann, kaospilot Åbyhøj
Aarhusianerne er fortørnede over, at godsbanearealet skal ryddes, og at der nu skal bygges endnu en ny og grim betonbygning.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her