*

Politi og retsvæsen

Ukendte gerningsmænd lægger søm på vejene i det nordlige Aarhus

Flere beboere i Risskov har over de sidste par måneder oplevet at mange hundrede søm bliver lagt ud på vejene af ukendte personer.

En gruppe beboere i Risskov og omegn har over en længere periode fundet søm på vejene i deres område. Privatfoto

»Hold nu kæft, hvor er det frækt! Vi har samlet mindst 100 søm over de sidste par uger, som har ligget i vejkanten og på opkørselsramper,« skriver en Facebook-bruger til et opslag i gruppen Risskov Lokal Gruppe.

Over de seneste par måneder har flere bilister og beboere på veje i Risskov, oplevet at hundredvis af søm er blevet placeret rundt omkring i indkørsler og på veje.

I alt 13 forskellige personer fortæller i opslaget, at de har fundet søm rundt omkring i deres lokalområde. På listen er bl.a. Blåmunkevej, Jasminvej, Østre Strandalle og flere andre veje i området.

Glasskår gemt i sandkassen

Flere af beboerne har også fået punkteret deres dæk, og da en af beboerne steg ud af sin bil for at fjerne sømmene, endte han med at få et op i skoen.

»Det trængte utroligt nemt op i sålen. Hvis jeg havde fortsat med at køre ned ad vejen, så var alle fire dæk på min bil punkteret,« siger Jacob Munkholm Jensen, der bor i Risskov.

I nogle af tilfældene er sømmene blevet lagt sirligt ud på vejene, og andre steder er sømmene blevet kastet tilfældigt rundt omkring. Ifølge Jacob Munkholm Jensen er det ikke kun drengestreger, at der bliver placeret så mange søm rundt omkring i bydelen.

»Jeg synes ikke, det er en drengestreg. Det her går langt over stregen, når det går hen og ligner decideret hærværk,« siger Jacob Munkholm Jensen.

Hændelserne er af flere af beboerne blevet anmeldt til politiet. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Politi.

Her er der ifølge Facebook-gruppen foreløbig fundet søm på vejene i Risskov:

Groft hærværk mod udsigts-træer

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Mageløse Moesgaard

Steen Pedersen, Skovparken 27, Skanderborg
Realiseres vindmølleparken ved Mejlflak, vil det unikke kulturlandskab ved Moesgaard blive hegnet ind.

Debat: Riget fattes ofte penge

Jesper Lundetoft Jørgensen, lærer Kejlstrupvej 5, Risskov
Riget fattes ofte penge, ikke mindst inden for undervisningssektoren, hvor det igennem de sidste mange år har været besparelse på besparelse, effektivisering på effektivisering, elevtallet er øget, samtidig med at op mod 6.000 lærere har forladt folkeskolen.

Debat: Vejlby Krat og letbanen

Kirsten Malling Olsen, lokaludviklingskonsulent Stationsgade 25, Risskov
Mange steder rundt omkring i Danmark arbejdes der meget aktivt på at skabe lokal identitet og social sammenhængskraft.
Restauranter

Restauranten hjem i stuerne

Risskovs nye gourmet-takeaway Nordly vil bringe restauranten hjem i stuerne. Kvalitets-takeaway er et stærkt voksende marked, siger trendforsker.

Masser af rødt kød og kun lidt salat

Der er kød i store mængder på tallerkenerne hos Köd, en restaurant, som man vel godt kan kalde maskulin med dens forkærlighed for rødt kød, men ikke for grøn salat.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Glem guidebogen: Åbn alle sanser og omfavn storbyen på din helt egen måde
Seværdigheder er selvsagt ofte seværdige, men du kan også kaste dig ud i en unik vandring, der er helt din egen, og som ikke kan gennemføres to gange. Kridt skoene og følg med på turen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her