*

Politi og retsvæsen

Dørmand forsøgt stukket med kniv

En 28-årig mand er sigtet for kvalificeret vold, men er løsladt.

En dørmand på en restaurant ved Skt. Clemens Bro blev ved 04-tiden natten til lørdag forsøgt stukket med en kniv af en 28-årig mand med somalisk baggrund.

Ifølge Østjyllands Politi var den 28-årige tidligere blev afvist, da han igen fredag nat forsøgte at komme ind i restauranten. Da udfaldet blev det samme, blev den 28-årige så ophidset, at han trak en kniv og stak ud efter dørmanden fire-seks gange.

Politiet blev tilkaldt, og den 28-årige blev kort efter anholdt i nærheden. Han blev siden løsladt, men er fortsat sigtet for forsøg på kvalificeret vold.

Politiet oplyser, at den 28-årige er kendt for lignende kriminalitet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her