*

Politi og retsvæsen

Ung mand fik tæv på restaurant

Han fik både spark og knæ i ansigtet natten til fredag.

Åboulevarden i Aarhus er ofte vidne til overfald, og endnu et kunne skrives på listen natten mellem torsdag og fredag. Arkivfoto: JP

En 18-årig mand måtte torsdag nat slutte en tur byen med flere blå mærker i ansigtet.

Han fik nemlig både spark og knæ tildelt på en restaurant på Åboulevarden i Aarhus mellem klokken 3 og 4.

"Men han var rask nok til at komme ned og anmelde det klokken 14 i går, så helt slemt står det nok ikke til med ham," fortæller vagtchefen ved Østjyllands Politi.

Der er intet signalement af gerningmanden, som derfor er ukendt for politiet.

Om han var det for den 18-årige mand er dog ikke lige så klart, da der ifølge vagtchefen var gået en uoverensstemmelse forud for overfaldet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vores lærere fortjener den bedste uddannelse

Claus Holm, institutleder DPU (Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse), Aarhus Universitet
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp.

Debat: Myter og fakta om aldersdiskriminering af seniorer på arbejdsmarkedet

Poul Grosen | Rasmussen, cand.mag., selvstændig ved www.seniorvejen.com Højbjerg
Seniorgruppen er en kompleks størrelse, og barriererne for den findes både hos arbejdsmarkedets parter, hos politikerne og hos seniorerne selv.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Byens største partier skændes om folkeskoler

Planerne om nye folkeskoler går for langsomt, mener V og kalder S fodslæbende. En plat beskyldning, lyder det fra Peder Udengaard (S), som henviser til, at V ikke har stillet forslag om skolebyggeri i byrådet.
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her