*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Politi og retsvæsen

Motorvej blev spærret efter fire aarhusianeres vilde flugt

Politiet fandt en mindre mængde narkotika i bilen.

Politiet måtte natten til onsdag spærre motorvej E45 ved Kolding i en times tid, mens man ledte efter narko og andre genstande, der kunne være smidt ud af en bil på flugt fra politiet.

Det skriver Tv Syd.

Ifølge politiet blev den sorte Audi med fire mænd i 20'erne om bord tirsdag eftermiddag set komme kørende i meget høj fart ad motorvejen, og da politiet satte efter, forsøgte føreren af bilen at ryste ordensmagten af ved at køre fra ved afkørslen ved Kolding Øst og straks tilbage på motorvejen af tilkørslen.

Her ramte bilen imidlertid en kantsten, hvorved bundkarret blev slået i stykker, og flugten mislykkedes.

I bilen fandt politiet fire mænd på hhv. 23, 24, 24 og 26 år fra Aarhus samt en mindre mængde narkotika - formentlig kokain.

Mændene blev anholdt, og politiet foretog altså natten til onsdag undersøgelser af området for at lede efter andre ting, der kan være kastet ud af bilen under flugten, hvor køretøjet ifølge Tv Syd rundede 200 km/t.

Politiet ønsker ikke at oplyse, om eftersøgningen bar frugt. Mændene skal nu afhøres igen, før man tager stilling til, hvad der videre skal ske.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hurra, så lyttede de

Kate Runge, byrådskandidat for Venstre, tidl. embedslæge
Jeg blev glad, da jeg læste Ældreministeriets udmelding, at plejen af ældre mennesker på plejehjem eller i eget hjem skal være mere ”værdig”, og at kvaliteten skal sikres med et nyt videnscenter, et rejsehold og et nyt, uafhængigt tilsyn.

Debat: Vision for regionernes it-udvikling

Rasmus Foged (AL), spidskandidat til Region Midtjylland, Aarhus | Karina Enggaard (AL), kandidat til Region Midtjylland, Favrskov

KV17: Syddjurs – en del af noget større

Jan Kjær Madsen (R), byrådsmedlem i Syddjurs
Vi skal arbejde for, at vi binder vores kommune op i en større sammenhæng med en politik for en grøn omstilling og -udvikling.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her