*

Politi og retsvæsen

23-årig varetægtsfængslet - påkørte bevidst en mand og en betjent

Den 23-årige blev anholdt efter biljagt og eftersættelse til fods.

En 23-årig mand er blevet varetægtsfængslet, efter han påkørte en anden mand og derefter en politibetjent i Aarhus. Arkivfoto: Thomas Borberg

En 23-årig mand er fredag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for forsøg på mandrab og for vold mod politiet, efter han første kørte ind i en 38-årig mand og efterfølgende en politibetjent i Aarhus.

Han kærede ikke dommen.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Påkørslen af den 38-årige mand fandt sted onsdag middag, og den bliver af politiet betegnet som »bevidst«. Ifølge politiet skete påkørslen som en del af et internt opgør. Den 38-årige blev bragt til hospitalet med alvorlige skader, men er uden for livsfare.

Den 23-årige mand blev anholdt ved 11-tiden torsdag formiddag efter både biljagt og eftersættelse til fods.

23-årig sigtet for påkørsel i Aarhus: Påkørte betjent før anholdelse

Han blev af flere patruljer forsøgt standset i sin bil i nærheden af væddeløbsbanen og stadion ved Marselisborg i Aarhus, men han formåede i første omgang at flygte. Det var i den forbindelse, at han kørte ind i en kvindelig betjent, som røg op på kølerhjelmen. Betjenten kom dog ikke til skade.

Herefter valgte den 23-årige at stige ud af sin bil og forsøgte at flygte til fods. Han blev dog indhentet af betjentene og anholdt på Oddervej kl. 11.14.

Den 23-årige er foruden forsøg på manddrag og vold mod betjent sigtet for flere færdselsforseelser, oplyser politiet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Var der også bander dengang?

Kamma Ankjærø, Ny Munkegade 80 Aarhus C

Debat: Spar 25 mia. kr., og få bedre motorveje for hele Jylland

Søren Erikstrup, Havhusevej 6, Allingåbro
Hvorfor er der ikke nogen i Vejdirektoratet og Folketinget, der vågner op og spørger, om der findes en løsning, hvor E45 bliver aflastet markant, og Nord-, Vest- og Sydjylland samtidig tilgodeses?
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her