*

Politi og retsvæsen

Mand er uden for livsfare efter bevidst påkørsel

Klokken 11.41 onsdag blev en mand kørt ned i Bispehaven i Aarhus.

Påkørslen skete kort før middag onsdag. Foto: Local Eyes

En mand var onsdag i nogle timer i livsfare, efter at han blev påkørt af en bil på Hasle Centervej i Bispehaven i Aarhus.

Men onsdag eftermiddag betegner lægernes hans tilstand som stabil, oplyser kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Politiet mener, at der er tale om en bevidst påkørsel.

Manden blev kørt ned klokken 11.41 onsdag formiddag. Efterfølgende blev han kørt til hospitalet for at modtage behandling, fortæller Jakob Christiansen.

- Vi kan ikke sige noget nærmere omkring offeret endnu. Lige nu er vi i gang med en efterforskning i forhold til episoden – hvad der er sket – og hvad der er grunden til den bevidste påkørsel, siger Jakob Christiansen.

Politiet understreger i en pressemeddelelse, at episoden sandsynligvis ikke har noget at gøre med bandemiljøet.

- Vi er til stede og foretager en undersøgelse af, hvad der er sket. Vi afhører vidner, men vi hører meget gerne fra flere, som har bemærket noget, siger kommunikationsrådgiveren.

Gerningsmanden er på fri fod, og politiet hører meget gerne fra vidner på telefon 114.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hash på skoleskemaet

Emil Lunau Bentsen, byrådskandidat (C), Johan Langes vej 11, Aarhus | Victoria Drummond Kilpatrick, byrådskandidat (C), Vestervangen 32 | Charlotte Welzel Andersen, byrådskandidat (C), Saltholmgade 23 | Sebastian Joubert Kaimson, byrådskandidat (C), Vester Allé 21, Aarhus
Hvordan er det kommet så vidt, at det nu er acceptabelt blandt unge at tage stoffer? Noget af forklaringen kan være, at vi i Aarhus har svigtet de unge ved at nedprioritere SSP-samarbejdet.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her