*

Kommunalvalg Aarhus
Politik

Landmand valgt som K-folketingskandidat

Jens Kobberø Thomsen er blevet valgt som Konservatives folketingskandidat i Aarhus Vest.

Jens Kobberø Thomsen er enstemmigt blevet valgt til folketingskandidat i 2. kreds, Aarhus Vest. Foto: Århus Konservative Vælgerforening

Det bliver den 53-årige landmand Jens Kobberø Thomsen, der opstilles som Konservatives folketingskandidat i 2. kreds, Aarhus Vest.

Det oplyser Århus Konservative Vælgerforening tirsdag i en pressemeddelelse.

Valget af Konservatives folketingskandidat i vestkredsen fandt sted mandag på Århus Konservative Vælgerforenings opstillingsmøde, og Jens Kobberø Thomsen blev valgt enstemmigt.

Flittig, ansvarlig og dygtig

Jens Kobberø Thomsen kommer fra Mårslet og har siden sin uddannelse som landmand for 26 år siden arbejdet på Tranbjerggård.

Gennem tiden har Jens Kobberø Thomsen siddet i adskillige bestyrelser og repræsentantskaber bl.a. Danish Crown og Østjysk, ligesom han er formand for Mårslet Fællesråd.

"Danmark er et land med flittige, ansvarlige og dygtige mennesker. Det er de mennesker, der sikrer et trygt, stabilt og frit samfund. Og det er den ressource, vi skal leve af i fremtiden. Jeg vil derfor arbejde for at gøre det attraktivt at være flittig, ansvarlig og dygtig," siger Jens Kobberø Thomsen om sit kandidatur.

Stærkt og alsidigt hold

Den 53-årige nyudnævnte folketingskandidat peger selv på erhvervspolitik, sundhedspolitik, uddannelse og bæredygtig samfundsudvikling som områder, han vil satse stærkt på.

De Konservative har med udnævnelsen af Jens Kobberø Thomsen nu fundet sine fire spidskandidater i Aarhus, og i vælgerforeningen ser man med stor tilfredshed på kandidaterne.

"Århus Konservative stiller med et stærk og alsidigt hold i Stor Århus, nemlig Tom Behnke, Karina Boldsen, Nicolaj Bang og nu seneste Jens Kobberø Thomsen," siger formand Bent Lønskov.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vejsystemet i Aarhus sander til

Erik Skals, ingeniør, Jelshøjvænget 15, Højbjerg
Kommunen laver løsninger, der ikke er gennemtænkte, den løser et problem, men skaber samtidig nye andre steder. Der efterspørges overblik og bedre trafikale løsninger, men vi oplever kun lappeløsninger i infrastrukturen.

Debat: Vil nogen lukke Ellekærskolen?

Nels Møller, tidligere skoleleder på Ellekærskolen | Torben Haugaard, tidligere skoleleder på Ellekærskolen
Restauranter
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her