*

Tophistorie

Frygt for fyring i tidligere topchefs afdeling: SF's kamp for whistleblowerordningen lever igen

Efter afsløringerne omkring en kultur i to kommunale afdelinger under Teknik og Miljø i Aarhus kommune, hvor medarbejdere ikke tør gå til ledelsen i frygt for chikane eller fyring, vil SF have indført en whistleblowerordning.
Seneste Politik
27.11

Cyklister bringer kulturstafetten videre

Politikere og folk fra det aarhusianske kultur- og erhvervsliv skal i september 2017 cykle kulturbystafetten fra Aarhus til 2018-kulturhovedstaden Leeuwarden i Holland.
23.11

Omstridt lokalplan sendes i høring

Selv om en ny lokalplan for området omkring bebyggelsen Ship i Aarhus Ø onsdag blev sendt i høring af byrådet, så er det ikke sikkert, at bygherren Byggeselskab Olav de Linde får alle sine ønsker til en ny lokalplan opfyldt.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Artikelserie: Byens nye bands

»Nogle kalder min musik for scandicana«

Sanger, sangskriver og guitarist Kajsa Vala har sat skub i karrieren med et nyt album, spilletid på P4 og to sange til filmen ”1-2-3-NU”. Lørdag den 29. oktober spiller hun med band på HeadQuarters.
Debatindlæg

Debatindlæg: Kritik af helhedsplan på et fejlagtigt grundlag

Keld Albrechtsen, formand i Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør i Brabrand Boligforening
Ærgerligt, når bredspektret sparring bliver til en offentlig kritik, som er baseret på et faktuelt fejlbehæftet grundlag.

Debatindlæg: Hvor er den øverste leder?

Niels Brammer, tidligere medlem af teknisk udvalg Børupvej 25, Tranbjerg

Debatindlæg: Inkomeptence

Søren Nissen Nielsen, Skæring Højsagervej 5, Egå
Annonce
Kommentar
Restauranter

Franskmændene har indtaget Bruunsgade

Nordisk Spisehus har lanceret en menu med signaturretter fra franske Michelin-restauranter og kombinerer dem med spisehusets egne retter. Et eksperimenterende verdenskøkken, kalder restauranten det.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her