*

Tophistorie

VisitAarhus: Aarhus har brug for et nyt kongrescenter

Aarhus Kommune skal reservere plads til opførelse af et nyt kongrescenter centralt i byen med plads til 2.000 personer, lyder opfordring.
Seneste Politik
29.04

DI: Stop unfair offentlig konkurrence

Politikerne skal se nærmere på reglerne for, hvordan offentlige virksomheder skal bære sig ad, når de byder ind på opgaver i konkurrence med det private marked, mener DI Rådgiverne.
28.04

Wammen afviser Diis-kritik

Socialdemokraterne stemte tirsdag imod regeringens forslag om at flytte Dansk Institut for Internationale Studier (Diis) til Aarhus. Nicolai Wammen (S) møder hård kritik fra DF og V for sin nejstemme.
27.04

Hellere flytte til Kina end til Aarhus

For mange københavnere er en flytning til Aarhus et skridt i den forkerte retning, mener fremtidsforsker. Borgmester Jacob Bundsgaard ser dog gerne mere decentralisering.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu

Erhvervsfolk strømmer til Aarhus

Antallet af erhvervsturister i Aarhus er steget med 46 pct. siden 2010. Aarhus halter dog langt efter København, hvor forretningsfolk i samme periode har øget overnatningerne med 89 pct.
Forsiden lige nu

Job-jagten i Danmark endte tragisk

En arbejdssøgende mand fra Estland døde på en parkeringsplads i Odense. Han blev 28 år. Han var blandt den stigende gruppe af vandrende arbejdstagere fra Østeuropa, som Jyllands-Posten beskriver i dagene omkring Arbejdernes Internationale Kampdag.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Debat: Abstrakte og ukonkrete planer mod parallelsamfund

Jakob Søgaard Clausen, politisk næstformand i DF Ungdom Aarhus Brendstrupgårdsvej 9D 1, 02, Aarhus N
Vi skal have nedbrudt den religiøse tænkning, som ikkevestlige kulturer har plantet: en tænkning, hvor alt enten er tilladt eller forbudt.

Debat: Overvågning kan godt være omsorg

Lotte Heise, foredragsholder
Som en aktiv pårørende, som samtidig både elsker og respekterer min mor, forstår jeg til fulde det ”kloge” i at være i stand til at se, hvad der foregår hos ældre på plejehjem, og måske også hvis de bor alene og har et nødkald. Jeg synes, at det betyder, at vi ”passer på” og slet ikke, at der overvåges.

Debat: Parkeringspisken svinges over borgerne

Henrik Schmidt, Heibergsgade 17, Aarhus C
Det vel ikke urimeligt, at det først og fremmest er byens gæster, som skal ledes direkte ind i til P-husene?
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Fuld fart i gastronomisk tempo

At spise på Gastromé er en helaftensforestilling af højeste klasse. Her oplever man, hvordan mad, vin og service kan gå op i en højere enhed, når et sammentømret hold af kokke og tjenere viser deres overlegenhed.

Anmeldelse af Café Faust

Restaurant/café: Det er egentlig svært at forestille sig, at Åboulevarden for blot et par årtier siden var et temmelig kedsommeligt og ucharmerende virvar af tæt trafik. Vi sender en venlig tanke til fornuftige bypanlæggere.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Bolig
Tosset med tulipaner? Bliv betaget i verdenskendt park
En tur til den hollandske blomsterpark Keukenhof er en overvældende og farverig oplevelse. Parken viser de nyeste sorter af alle slags forårsløg – med tulipanerne i højsædet. 
Se flere
Tosset med tulipaner? Bliv betaget i verdenskendt park
En tur til den hollandske blomsterpark Keukenhof er en overvældende og farverig oplevelse. Parken viser de nyeste sorter af alle slags forårsløg – med tulipanerne i højsædet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her