*

Odder

Europas største musikfestival for børn kommer til Odder

Alle skoleelever i Horsens og Odder Kommuner kan godt begynde at glæde sig til mere end 200 koncerter i efteråret 2019.

Musik for børn. Her er det Ulla Abdulla Cocobongoband, der spiller ved et tidligere LMS-arrangement. Foto: Christian-Brandt

Musik i Tide Festival holdes hvert andet år af det nationale kompetencecenter LMS – Levende Musik i Skolen, som har til huse i Aarhus – i samarbejde med en kommune.

I 2017 blev festivalen holdt i Sønderborg, mens den i 2019 holdes i et samarbejde mellem Odder og Horsens Kommuner. Det er første gang, at festivalen holdes i samarbejde med to kommuner, og det bliver den største festival nogensinde i LMS’ historie og forventeligt også Verdens Største Musikfestival for børn.

Tre dage i 2019

Festivalen vil forløbe over tre dage i efteråret 2019, hvor der vil blive afholdt over 200 skolekoncerter, således at alle skoleelever vil opleve to koncerter hver.

Foruden koncerterne vil der også være oplæg for det faglige personale i form af kurser, foredrag, konferencer og netværksmøder.

Såvel Horsens Kommune som Odder Kommune er optaget af at skabe en unik festival sammen. Det bliver derfor en festival, som både finder sted i Horsens og i Odder og forventeligt vil flere skoleelever fra de to kommuner også blandes før og under festivalen.

Allerede nu er der igangsat et arbejde med at etablere kulturcrew for elever på alle skolerne i Odder Kommune. Det sker i samarbejde med musikskolen og LMS.

Basisøkonomien i festivalen vil for de to kommuner være 1 mio. kr. med en forventet fordeling på 200.000 kr. for Odder Kommune og 800.000 kr. for Horsens Kommune. Derudover bidrager LMS til den samlede økonomi, ligesom der skal søges eksterne fonde for at skabe ekstra indhold.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skal ældre og syge uden pårørende overlades til sig selv?

Anette Nellemann Pedersen, sygeplejerske, stud.cand.jur., Aarhus Universitet
3/9 bragte jp.dk en artikel med overskriften: ”Hver anden pårørende hjælper deres ældre og syge, hver dag eller flere gange om ugen”.

Debat: Frustrationer efter fodboldkampen AGF-Lyngby – en hån mod spillets ånd

Ole Juul, tidl. sognepræst, skribent og foredragsholder, Lilleåvænget 6, Hadsten
Mandag aften blev en aldeles uforløst stund, og ærgrelsen over, at en dommer, der åbenbart intet fornemmer af spillets ånd, med en så tåbelig kendelse ødelagde aftenen, sidder i mig endnu.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her