*

Odder

Odder kan blive årets aftenskolekommune

»Odder Kommune kan og vil samarbejde med aftenskolerne.«

Sådan lyder det i helt kort form fra Aftenskolerådet, der derfor har indstillet Odder Kommune til prisen som Årets Aftenskolekommune 2017.

Aftenskolerådet er Den Lille Aftenskole, Gylling Fritidsskole, FOF, AOF Skanderborg-Odder, Musikskolen for Voksne, Odder Harmoniorkester og Gigtskolen Odder, og de synes altså, at deres hjemkommune fortjener en pris.

I indstillingen skriver rådets formand, Palle Hansen, at der er flere årsager til indstillingen:

»Det gode, tætte og frugtbare samarbejde mellem forvaltningen, aftenskolerådet og den enkelte aftenskole. Den tætte kontakt mellem aftenskolerne, politikerne og embedsmænd. Der afholdes således årlige møder med embedsmændene og politikerne, hvor vi føler, at vi bliver støttet i det vi gør, samtidig med at vi bliver tænkt som mulige aktører ved implementering af nye kommunale tiltag.«

Uddeles i København

Og rosen fra Palle Hansen stopper ikke med det:

»Kommunen følger med i vores forbrug af folkeoplysningstilskud og tilfører flere penge, når rammen er brugt, så vi hele tiden har kunnet holde vores tilskud på 100 pct. Så vi føler os faktisk heldige i en periode, hvor mange kommuner skærer ned på folkeoplysningstilskuddet.«

Odder Kommune roses også for, at der oprettes og støttes mange sundheds- og bevægelses hold for både handicappede og ikkehandicappede.

Aftenskolernes Pris arrangeres i et samarbejde mellem FO-Aarhus, Arbejdernes Oplysningsforbund (AOF), Dansk Oplysnings Forbund (DOF), Folkeligt Oplysnings Forbund (FOF), Liberalt Oplysnings Forbund (LOF) og Fora.

Prisen bliver uddelt ved at arrangement i København den 20. september, hvor formanden for børn-, unge- og kulturudvalget, Anne Bonefeld (V), formanden for folkeoplysningsudvalget, Marianne Hundebøll (SF), og direktøren for børn, unge og kultur i Odder Kommune, Karsten Poulsen, deltager.

ufno
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Byens musikliv bakker Eskelund op

Jesper Mardahl, Promus, Vester Allé 15 8000 Aarhus C - på vegne af Music City Aarhus
Der er glæde blandt musikaktørerne i Aarhus over den politiske opbakning til Eskelund-projektet, der nu endelig ser ud til at komme med på kommunens budgetforhandlinger.

Debat: Grundskyld for letbane

Ib Christensen, fhv. MEP & MF, Randers

Debat: Vand og Vesterbro

Lone Hindø, byrådskandidat (S), Tåstrupvej 100, Harlev
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Musik-Aarhus melder klar til Eskelund

Et forslag om at afsætte 10 mio. kr. til at indrette Eskelund som ny koncertplads møder roser fra Northside og en række andre musikaktører. Eskelund indgår i budgetforhandlingerne.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her