*

Odder

Odder kan blive årets aftenskolekommune

»Odder Kommune kan og vil samarbejde med aftenskolerne.«

Sådan lyder det i helt kort form fra Aftenskolerådet, der derfor har indstillet Odder Kommune til prisen som Årets Aftenskolekommune 2017.

Aftenskolerådet er Den Lille Aftenskole, Gylling Fritidsskole, FOF, AOF Skanderborg-Odder, Musikskolen for Voksne, Odder Harmoniorkester og Gigtskolen Odder, og de synes altså, at deres hjemkommune fortjener en pris.

I indstillingen skriver rådets formand, Palle Hansen, at der er flere årsager til indstillingen:

»Det gode, tætte og frugtbare samarbejde mellem forvaltningen, aftenskolerådet og den enkelte aftenskole. Den tætte kontakt mellem aftenskolerne, politikerne og embedsmænd. Der afholdes således årlige møder med embedsmændene og politikerne, hvor vi føler, at vi bliver støttet i det vi gør, samtidig med at vi bliver tænkt som mulige aktører ved implementering af nye kommunale tiltag.«

Uddeles i København

Og rosen fra Palle Hansen stopper ikke med det:

»Kommunen følger med i vores forbrug af folkeoplysningstilskud og tilfører flere penge, når rammen er brugt, så vi hele tiden har kunnet holde vores tilskud på 100 pct. Så vi føler os faktisk heldige i en periode, hvor mange kommuner skærer ned på folkeoplysningstilskuddet.«

Odder Kommune roses også for, at der oprettes og støttes mange sundheds- og bevægelses hold for både handicappede og ikkehandicappede.

Aftenskolernes Pris arrangeres i et samarbejde mellem FO-Aarhus, Arbejdernes Oplysningsforbund (AOF), Dansk Oplysnings Forbund (DOF), Folkeligt Oplysnings Forbund (FOF), Liberalt Oplysnings Forbund (LOF) og Fora.

Prisen bliver uddelt ved at arrangement i København den 20. september, hvor formanden for børn-, unge- og kulturudvalget, Anne Bonefeld (V), formanden for folkeoplysningsudvalget, Marianne Hundebøll (SF), og direktøren for børn, unge og kultur i Odder Kommune, Karsten Poulsen, deltager.

ufno
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Det skulle ikke kunne lade sig gøre

Elisabeth A. Glenthøj, cand.theol., Præstegyden 5, Samsø

Debat: Klog og visionær fusion

Keld Albrechtsen, bestyrelsesformand, Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør, Brabrand Boligforening
Meddelelsen om, at Langkær Gymnasium og Aarhus Tech går mod en fusion, er en usædvanlig god nyhed for de unge i Aarhus Vest.

Debat: Opfordring til Folketinget: Udbyg rute 26 fra Aarhus til Viborg – nu

Nils Borring, Borgmester (S), Favrskov Kommune | Steen Vindum, Borgmester (V), Silkeborg Kommune | Torsten Nielsen, Borgmester (K), Viborg Kommune
Etableringen af den planlagte nye rute 26 er en rigtig god idé, og det kan faktisk kun gå for langsomt med at få pengene afsat og spaden i jorden.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her