*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Bevar skovbørnehaverne

Kære politikere i Aarhus Kommune. Under valgkampen stod I i kø for at garantere børnevelfærd og mangfoldighed i pasningstilbuddene i Aarhus. Det har I vist glemt.

Nu vil I lukke kommunens skovbørnehaver for at spare, men det eneste, I gør, er at flytte udgifter rundt mellem offentlige kasser.

Skovbørnehaver er en god forretning for samfundet - de giver sundere børn med færre sygedage. Selv inden for kassetænkningens logik er besparelsen svær at få øje på: Bygningerne skal ændres og udvides for at gøre plads til almindelig børnehavedrift.

Vi håber, at I vil træde i karakter som selvstændigt tænkende politikere og kæmpe for jeres valgløfter, holdninger og mål - i stedet for blot at agere embedsmænd for regeringen og KL. Bevar skovbørnehaverne - for vores børns skyld.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Restauranter
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her