*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Bevar skovbørnehaverne

Kære politikere i Aarhus Kommune. Under valgkampen stod I i kø for at garantere børnevelfærd og mangfoldighed i pasningstilbuddene i Aarhus. Det har I vist glemt.

Nu vil I lukke kommunens skovbørnehaver for at spare, men det eneste, I gør, er at flytte udgifter rundt mellem offentlige kasser.

Skovbørnehaver er en god forretning for samfundet - de giver sundere børn med færre sygedage. Selv inden for kassetænkningens logik er besparelsen svær at få øje på: Bygningerne skal ændres og udvides for at gøre plads til almindelig børnehavedrift.

Vi håber, at I vil træde i karakter som selvstændigt tænkende politikere og kæmpe for jeres valgløfter, holdninger og mål - i stedet for blot at agere embedsmænd for regeringen og KL. Bevar skovbørnehaverne - for vores børns skyld.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vejsystemet i Aarhus sander til

Erik Skals, ingeniør, Jelshøjvænget 15, Højbjerg
Kommunen laver løsninger, der ikke er gennemtænkte, den løser et problem, men skaber samtidig nye andre steder. Der efterspørges overblik og bedre trafikale løsninger, men vi oplever kun lappeløsninger i infrastrukturen.

Debat: Vil nogen lukke Ellekærskolen?

Nels Møller, tidligere skoleleder på Ellekærskolen | Torben Haugaard, tidligere skoleleder på Ellekærskolen
Restauranter
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her