*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Lad os binde sløjfen sammen

”Sløjfen” er navnet på kulturhuset i Hadsten. Den sløjfe er bundet helt forkert.

”Sløjfen” er navnet på kulturhuset i Hadsten. Den sløjfe er bundet helt forkert. Det skal vi have ændret. Det er ikke et angreb på dem, der arbejder i Sløjfen. De gør et stort arbejde for at få det til at fungere. Dette er ikke et angreb på de arrangementer, der er i Sløjfen. De er gode, og en del af dem er endda både gode og lokale arrangementer.

Men det er et udtryk for, hvad folk tænker og ønsker af et kulturhus. Min vision for Sløjfen er, at vi skal genskabe Sløjfen som et vartegn for byen.

Det skal være et sted, hvor der er et godt miljø omkring cafeen. Et samlingspunkt, hvor folk mødes, også til andet end arrangementer.

Pladen på taget af Sløjfen er fjernet. I mine øjne er det en stor fejl. Den skulle netop bruges til at gøre opmærksom på, hvad der sker i Sløjfen. Andre i byen kunne også bruge den til at reklamere. Andre byer har ikke sådan en reklameplads, der i mine øjne vil gøre Sløjfen endnu mere synlig.

Cafeen er blevet et ”forsamlingshus”, man kan leje sig ind i. Det er i mine øjne også en fejl, da det ikke er det, vi ønsker i byen. Vi ønsker en café, hvor man kan få en kop kaffe og et stykke kage. Få en brunch, gå over og få en frokost med en øl eller vand og nyde udsigten til pladsen eller åen, der løber forbi.

Jeg indtræder gerne i udvalg eller bestyrelse for at få min vision opfyldt. Jeg ved godt, at der er forskellige forhold, der gør, at mange ting er svære. Men se mig som en samarbejdspartner, der kan være med til at ændre ting.

Jeg mener stadig, der skal andre tilbud ind i Sløjfen. F.eks. bowling, biograf m.m. Jeg stiller op for Venstre til kommunalvalget, og hvis jeg kommer ind, er det et af de områder, jeg vil kæmpe for. Vi skal have lavet Sløjfen til et rigtigt og aktivt hus. Jeg håber, jeg kan gøre en forskel.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Den skjulte kulturarv

Finn Adamsen, Koglestien 3, Skødshoved

Debat: Den skjulte kulturarv

Villy Fink Isaksen, pensionist, Tilst
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Bolig
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her