*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Uforståeligt at fyre træner efter storsejr

Som Troels Henriksen skriver i JP, er det aldrig set før, at en træner bliver fyret umiddelbart efter en storsejr på 5-1. Det er heller ikke i orden – langtfra.

Timingen er elendig. Også selv om fyringen selvfølgelig var besluttet før kampen mod Helsingør, og David Nielsen allerede var ansat. Men alligevel. Resultatet er nu, at hele spillertruppen er forarget, og det halve fodbold-Aarhus undrer sig.

Hav dog lidt tålmodighed. Vent og se, hvad vil der ske med holdet efter storsejren.

Nu står ledelsen i AGF selvforskyldt midt i en byge af kritik fra spillere, fodboldglade aarhusianere og pressen. Det er ikke godt for klubbens fremtid. Hverken for indsatsen på banen eller opbakningen fra tilskuersiden.

Så var det da bedre at have fyret Glen Riddersholm efter nederlaget til 1. divisionsklubben Fredericia, som var en klar trænerfejl; idet han mødte op til kampen med et reduceret AGF-mandskab.

Da var ansættelsen af David Nielsen sikkert ikke faldet på plads endnu, men så måtte hjælpetræneren jo tage over i et par kampe.

Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed. AGF står nu med et virkelig stærkt fodboldhold – på papiret i hvert fald. Det tager vel lidt tid at få sådan et mandskab med en masse nye spillere til at finde sammen på banen. Spillerne siger jo nu selv, at Glen Riddersholm gjorde det udmærket, men at det var dem, der fejlede ude på plænen.

For klubben og for Aarhus må vi da virkelig håbe, at denne timingbrøler ikke vil give så meget mistillid mellem spillere og ledelse, at det kommer til at koste den tredje nedrykning i løbet af ganske få år.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vores lærere fortjener den bedste uddannelse

Claus Holm, institutleder DPU (Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse), Aarhus Universitet
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp.

Debat: Myter og fakta om aldersdiskriminering af seniorer på arbejdsmarkedet

Poul Grosen | Rasmussen, cand.mag., selvstændig ved www.seniorvejen.com Højbjerg
Seniorgruppen er en kompleks størrelse, og barriererne for den findes både hos arbejdsmarkedets parter, hos politikerne og hos seniorerne selv.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Byens største partier skændes om folkeskoler

Planerne om nye folkeskoler går for langsomt, mener V og kalder S fodslæbende. En plat beskyldning, lyder det fra Peder Udengaard (S), som henviser til, at V ikke har stillet forslag om skolebyggeri i byrådet.
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her