*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Alting behøver ikke at være større og fylde mere

Hvorfor vil I tage oplevelsen fra alle os, der går, løber, cykler eller kører forbi Tangkrogen i Aarhus?

Det er en gratis glæde, der giver ro i sindet. En hjerneforsker kan sikkert forklare, hvorfor det virker positivt, at havet og den fantastiske udsigt er så nær. Hvorfor skal man tage til udenlandske kystbyer for at få denne oplevelse? Hvorfor skal den ødelægges?

Eventplads – glem det. Alting behøver ikke at være større og fylde mere. Og trafik er der nok af i forvejen. Lad eventplanen boltre sig på flade arealer inde i landet.

Rensningsanlæg – det er dog en forfærdelig tanke. Hvem har set et lugtfrit rensningsanlæg uden hegn, bygninger, store maskiner og stabler af materialer.

Lystbådehavnens udvidelse – hvilke muligheder er der, når Tangkrogens kystlinje skal bevares inklusive striben af maleriske, farverige joller ved strandkanten.

Nu er der bygget meget på havnen i moderne, meget anderledes – lidt hidsig – byggestil.

Lad os få lov til at beholde kontrasten, som den er – og flyt jeres planer fra Tangkrogen til naboområdet. Havnepladsen ved Sumatravej og Betonvej venter på fornyelse.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Vil nogen lukke Ellekærskolen?
Nels Møller, tidligere skoleleder på Ellekærskolen | Torben Haugaard, tidligere skoleleder på Ellekærskolen
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opfordring til Folketinget: Udbyg rute 26 fra Aarhus til Viborg – nu

Nils Borring, Borgmester (S), Favrskov Kommune | Steen Vindum, Borgmester (V), Silkeborg Kommune | Torsten Nielsen, Borgmester (K), Viborg Kommune
Etableringen af den planlagte nye rute 26 er en rigtig god idé, og det kan faktisk kun gå for langsomt med at få pengene afsat og spaden i jorden.

Debat: Det skulle ikke kunne lade sig gøre

Elisabeth A. Glenthøj, cand.theol., Præstegyden 5, Samsø

Debat: Klog og visionær fusion

Keld Albrechtsen, bestyrelsesformand, Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør, Brabrand Boligforening
Meddelelsen om, at Langkær Gymnasium og Aarhus Tech går mod en fusion, er en usædvanlig god nyhed for de unge i Aarhus Vest.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her