*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Bevar vores fælles Strandvej, byens smukkeste indfaldsvej

Det skue, der åbner sig, når man triller ned ad Oddervej eller dukker frem fra Marselisborgskoven, er helt unikt.

Området ved Oddervej og Strandvejen er blandt byens mest attraktive og et rekreativt åndehul for byens borgere. arkivFoto: Tobias Nicolaj

De smukkeste syn, man kan forestille sig, er ofte naturskabte.

Aarhusbugten er et af dem. Det skue, der åbner sig, når man triller ned ad Oddervej eller dukker frem fra Marselisborgskoven, er helt unikt. Tusindvis af mennesker møder hver dag denne fantastiske udsigt. Om efteråret med krus på bølgetoppene, om vinteren måske med is langs kysten og i denne tid som et fantastisk syn med Skødshoved og Helgenæs i baggrunden.

Denne udsigt er ubeskrivelig og ubetalelig og helt unik for Aarhus. Det kig findes kun på denne ene strækning i hele Aarhus. Her promenerer, løber, mødes, cykler og kører aarhusianerne og får hver gang et kick, inden de forsvinder ind i byen.

Katastrofal beslutning

Det ville være katastrofalt at opdæmme en stor del af dette område kun for at udvide et renseanlæg samt skabe endnu større areal til cirkus, idræt, motorløb, kræmmermarkeder mv.

Tag i stedet at flytte en del af disse aktiviteter ind i vores smukke nye kæmpeområde mellem Hack Kampmanns smukke toldbod og Navitas, her er der masser af plads og p-pladser til at rumme mange af disse aktiviteter.

Området tilhører os alle

Området langs Strandvejen tilhører os alle, og vi er forpligtet til at give det videre til kommende generationer i samme stand.

Pladsen til aktiviteter kan man finde massevis af steder i og omkring Aarhus, men der er kun en Strandvej, og den må ingen lave mindre.Lov os aarhusianere ikke at lave ubodelig skade ved at opdæmme vores fælles strand og derved fjerne byens smukkeste åndehul.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Borgerinddragelse skal prioriteres højere
Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem (DF)
Borgerinddragelse skal prioriteres højere i det kommende nye byråd i Aarhus Kommune.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Mikrolån Aarhus: Intelligent aktivering

Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold & Beskæftigelse (SF)
Mikrolån kan være en gave til borgere, der skal i beskæftigelse. Ordningen er en succes, og det skyldes en stram lovgivning, at den ikke er blevet mere udbredt.

Debat: Borgerinddragelse skal prioriteres højere

Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem (DF)
Borgerinddragelse skal prioriteres højere i det kommende nye byråd i Aarhus Kommune.

Debat: Giv aarhusianerne en grøn garanti ved nye bebyggelser

Anja Rehfeld Bærentsen, by- og regionsrådskandidat (K), bestyrelsesmedlem i Århus, Konservative Vælgerforening
Hvis vi kun tænker på økonomi og på at maksimere antallet af borgere i nybyggerier, er der risiko for, at vi glemmer selve sjælen i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her