*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som JP Aarhus publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Byrådet er ved at ødelægge vores enestående natur

Jeg er en af de titusinde aarhusianere, der dagligt nyder Danmarks smukkeste strandpromenade.

Jeg er en af de titusinde aarhusianere, der dagligt nyder Danmarks smukkeste strandpromenade.

Jeg elsker havet ved byen og nyder den smukke tur langs kysten, høfderne og stranden langs Strandvejen fra Tangkrogen til Oddervej. Udsigten mod Mols, Samsø og Tunø brydes kun af den lille marsvinefamilie, der hver morgen svømmer helt tæt på Tangkrogen.

Står det til Socialdemokratiet, Enhedslisten og SF, skal dette område opfyldes for at få plads til en større 1. maj-eventplads og et renseanlæg. Hurra.

Altid smukt. Og helt unikt for Aarhus!

Står det til Socialdemokratiet, Enhedslisten og SF, skal dette område opfyldes for at få plads til en større 1. maj-eventplads og et renseanlæg. Hurra.

To tredjedele af denne strækning skal nu fyldes op med jord i stedet for strand og hav, og forslaget er nu med flertal fra byrådet på vej til høring hos befolkningen.

En høringsperiode, der sjovt nok falder sammen med, at Aarhus tager på ferie.

Det er trist, at vi har et byrådsflertal, der vil ødelægge den smukke natur og den eneste offentlige strandpromenade i Aarhus.

Byrådsflertallet ønsker uden visioner at samle alle aktiviteter i et meget begrænset geografisk område i stedet for at oprette grønne oaser over hele byen med plads til familiebegivenheder, løb og så videre.

Bevares, Aarhus har et renseanlæg, der skal udbygges og forbedres, men det lugter (!) af, at anlægget skal skjules af en eventplads, så man ikke kan se, hvor meget af udsigten langs strandpromenaden der snart erstattes af udsigten til et rensningsanlæg.

Kan det virkelig passe, at vores visionære byråd ikke kan gøre det bedre og bruge pengene på varme hænder til vores børn og ældre i stedet for at bruge 60 mio. på opfyldningsjord?

Skal borgmesterens eftermæle virkelig være en forstørret 1. maj-plads bygget på opfyldningsjord, flade fadøl og politiske løftebrud med udsigt til et rensningsanlæg?

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Hurra, så lyttede de
Kate Runge, byrådskandidat for Venstre, tidl. embedslæge
Debat: Langkaer – et sted, der udretter noget
Carl Buhr (EL), elevrådsformand på Langkaer, byrådskandidat, Pihlkjærsvej 12, Højbjerg | Keld Hvalsø (EL), spidskandidat, Hvedebjergvej 96, Brabrand
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hurra, så lyttede de

Kate Runge, byrådskandidat for Venstre, tidl. embedslæge
Jeg blev glad, da jeg læste Ældreministeriets udmelding, at plejen af ældre mennesker på plejehjem eller i eget hjem skal være mere ”værdig”, og at kvaliteten skal sikres med et nyt videnscenter, et rejsehold og et nyt, uafhængigt tilsyn.

Debat: Vision for regionernes it-udvikling

Rasmus Foged (AL), spidskandidat til Region Midtjylland, Aarhus | Karina Enggaard (AL), kandidat til Region Midtjylland, Favrskov

KV17: Syddjurs – en del af noget større

Jan Kjær Madsen (R), byrådsmedlem i Syddjurs
Vi skal arbejde for, at vi binder vores kommune op i en større sammenhæng med en politik for en grøn omstilling og -udvikling.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her