*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Samvittigheden i sagen om Center for Byens Anvendelse

Jeg kunne ønske mig, at de medarbejdere, der kunne bidrage til yderlige oplysninger, ville stå frem; det gælder også medarbejdere i magistraten for Teknik og Miljø. Som en tidligere medarbejder i natur og vejservice, Jesper Haahr Mortensen, udtaler: Enten vidste Claus Pedersens chefer, hvad der foregik, ellers har de snorksovet i timen.

Her er vi måske inde ved kernen af problemet: Ansatte i magistraten ligger måske inde med en viden, som de heller ikke tør udtale sig om. Derfor er det også vigtigt, at vi får undersøgt, hvad der er foregået i magistraten.

Fortielser

Har direktøren for magistraten og andre ledende medarbejdere fortiet en viden, de har haft over en længere periode?

Har forskellige rådmænd været orienteret med en viden, som ikke er kommet frem i udvalget for teknik og miljø, fordi man har betragtet det som en bagatel?

Man har måske op til flere gange nævnt det over for Claus Pedersen. Hvem ved?

Og det er selvfølgelig det, vi skal have undersøgt, for der er ingen tvivl om, at alt ikke er kommet frem i den rapport, der er udarbejdet af revisionsfirmaet Ernst & Young. Men det er jo klart, hvis man ikke har fået til opgave at undersøge magistratens ledende medarbejdere, herunder også direktøren for Teknik og Miljø, diverse rådmænd og borgmesterens afdeling.

Ubesvarede spørgsmål

Så vi står tilbage med en del ubesvarede spørgsmål.

Hvem har bestilt undersøgelsen, og hvad skulle undersøges?

Det var måske en undersøgelse værd at få at vide, hvad Ernst & Young har fået til opgave for at prøve at løse en umulig opgave, hvis ikke alle instanser måtte blive undersøgt.

Har man ren samvittighed, skulle det vel ikke være et problem, eller er det, og for hvem?

Nu er der gået endnu mere spekulation i sagen, så vi bliver nødt til som politikere at forlange, at sagen bliver undersøgt til bunds på allerhøjeste niveau. Ellers får vi en sag, der ikke vil dø, og vi får en masse utrygge medarbejdere, og det kan ingen være tjent med.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vejlby Krat og letbanen

Kirsten Malling Olsen, lokaludviklingskonsulent Stationsgade 25, Risskov
Mange steder rundt omkring i Danmark arbejdes der meget aktivt på at skabe lokal identitet og social sammenhængskraft.

Debat: Mageløse Moesgaard

Steen Pedersen, Skovparken 27, Skanderborg
Realiseres vindmølleparken ved Mejlflak, vil det unikke kulturlandskab ved Moesgaard blive hegnet ind.

Debat: Riget fattes ofte penge

Jesper Lundetoft Jørgensen, lærer Kejlstrupvej 5, Risskov
Riget fattes ofte penge, ikke mindst inden for undervisningssektoren, hvor det igennem de sidste mange år har været besparelse på besparelse, effektivisering på effektivisering, elevtallet er øget, samtidig med at op mod 6.000 lærere har forladt folkeskolen.
Restauranter

Restauranten hjem i stuerne

Risskovs nye gourmet-takeaway Nordly vil bringe restauranten hjem i stuerne. Kvalitets-takeaway er et stærkt voksende marked, siger trendforsker.

Masser af rødt kød og kun lidt salat

Der er kød i store mængder på tallerkenerne hos Köd, en restaurant, som man vel godt kan kalde maskulin med dens forkærlighed for rødt kød, men ikke for grøn salat.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Glem guidebogen: Åbn alle sanser og omfavn storbyen på din helt egen måde
Seværdigheder er selvsagt ofte seværdige, men du kan også kaste dig ud i en unik vandring, der er helt din egen, og som ikke kan gennemføres to gange. Kridt skoene og følg med på turen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her