*

07:00

Debat: Kvalitetsstyring af kvalitetsstandarder

Carl Aksel Kragh Sørensen, medlem af Ældrerådet i Aarhus Kommune, medlem af FU i Regionsældreråd Midt, medlem af bestyrelsen i Danske Ældreråd
Seneste Meninger
07:00

Debat: Letbanen igen

Yelva Rubeck, Aarhus Ø
07:00

Debat: Kvalitetsstyring af kvalitetsstandarder

Carl Aksel Kragh Sørensen, medlem af Ældrerådet i Aarhus Kommune, medlem af FU i Regionsældreråd Midt, medlem af bestyrelsen i Danske Ældreråd
07:00

Debat: Aftale er en gevinst til frivilligheden

Bo Nordby, formand for Frivilligrådet, Børupvej 250, Tranbjerg | Erik Vigsø, næstformand for Frivilligrådet, Bronzealdervej 45, Aarhus V
07:00

Debat: Skidt med de fattige og svage – de rige skal have endnu mere

Jesper van der Schaft, tidligere socialt udsat, Dannebrogsgade 21B, Aarhus C
Hvorfor fortsætter regeringen og de øvrige partier med at stramme forholdene for de dårligt stillede, men de rige skal have skattelettelser?
25.09

Debat: Tiden er kommet til at kæmpe for håndværkerfradraget

Poul-Henning Vietz, el-installatør, kandidat til Aarhus Byråd (K), Sommervej 9, Aarhus V
Bevarelse af håndværkerfradraget kan være med til at sikre det nødvendige antal lærepladser.
25.09

Debat: Midtbyen skal være for mennesker

Peter Adolfsen Løhmann, Bakkehegnet 27A, Hasle, Aarhus V
25.09

Debat: Vi ønsker forbud mod sprøjtegifte

Hanne Stender Damkjær, byrådskandidat, Alternativet Skanderborg | Jesper Arbo Frederiksen, byrådskandidat, Alternativet Skanderborg
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Annonce
Debatindlæg

Debat: Kvalitetsstyring af kvalitetsstandarder

Carl Aksel Kragh Sørensen, medlem af Ældrerådet i Aarhus Kommune, medlem af FU i Regionsældreråd Midt, medlem af bestyrelsen i Danske Ældreråd

Debat: Aftale er en gevinst til frivilligheden

Bo Nordby, formand for Frivilligrådet, Børupvej 250, Tranbjerg | Erik Vigsø, næstformand for Frivilligrådet, Bronzealdervej 45, Aarhus V
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her