*

Kultur

New York Times: Aarhus er fyldt med oplevelser

En af verdens største aviser, The New York Times, har besøgt "Smilets By". Det er blevet til en artikel om alt det, man skal opleve som turist i byen.

»Denne lille universitetsby er fyldt med oplevelser fra forbløffende kunst til hyggelige restauranter og fremragende øl.«

Sådan indleder en af verdens største aviser, The New York Times en artikel under overskriften »36 timer i Aarhus, Danmark.«

I artiklen fortæller The New York Times-journalisten Ingrid K. Williams om alt det, du skal se som turist, hvis du har 36 timer at bruge i dette års europæiske kulturhovedstad.

Timerne udspiller sig fra fredag til søndag, og du har travlt, hvis du skal nå alt det, som Ingrid K. Williams fremhæver.

Weekenden begynder og slutter med kunst, idet både Aros og Moesgaard Museum er på programmet. Steder som journalisten er svært begejstret for bl.a. på grund af "Dit Regnbuepanorama" på toppen af Aros.

»Rækken af kulturinstitutioner konkurrerer med mange af de større byer,« står der i artiklen.

Lørdag skal du ifølge Ingrid K. Williams forbi Godsbanen. Det er ifølge avisen et besøg værd, hvis man vil opleve kulturhovedstadens kreative univers med forfattere, håndværkere og malere. 

Bliver man sulten eller får lyst til lidt at drikke i løbet af de 36 timer, er der rigeligt af steder på listen fra The New York Times. Restaurant Hærværk, Vinhuset Kvist & Vitus, Aarhus Street Food eller Great Coffee er blot få af de steder, som Ingrid K. Williams skriver om.

Alt i alt formår Aarhus ifølge The New York Times at indkapsle danskhed med "hygge", smuk design samt god mad og drikke.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: I det private erhvervsliv var Würtz blevet fyret

Jørgen Svane, pensionist, Skivholmevej 26, Sabro
Brian Sten Larsen skriver i sit indlæg 10/10: Borgmesteren og rådmanden påstår, at de var uvidende om tilstanden i afdelingen Teknik og Miljø og om letbanens krise.

Debat: Nu kan børnene komme sikkert i skole

Henrik Arens, byrådsmedlem, Aarhus kommune (V)
20 mio. kr. mere til sikre skoleveje i Aarhus.

Debat: Den grønne vision for Aarhus er værd at kæmpe for

Lone Hindø, byrådskandidat (S), sognepræst
Det er positivt, at ”et grønnere Aarhus” er rykket højere op på den politiske dagsorden i Aarhus. Bæredygtige projekter har stor social, biologisk og økonomisk værdi.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her