*

Kultur

Kongeligt besøg til 2017 festival for børnebøger

Kronprinsesse Mary har sagt ja til at åbne børnebogs festivalen. Arkivfoto: Morten Lau-Nielsen

Det er en af de store begivenheder i kulturhovedstadsåret, når International Børnelitteraturfestival Hay Festival Aarhus 2017 finder sted den 26.-29. oktober på Dokk1 i samarbejde med den verdenskendte britiske Hay Festival.

Nu får den også kongelig bevågenhed. Kronprinsesse Mary har sagt ja til at åbne festivalen, hvor en lang række kendte fortællere, illustratorer og forfattere samles over de fire dage for, som det hedder i omtalen af festivalen, at hylde børn og unges fortælleglæde, skrive- og læselyst.

Fra Danmark deltager bl.a. Janne Teller, Kim Fupz Aakeson, Kenneth Bøgh Andersen, Josefine Ottesen, Dy Plambeck, Wulff Morgenthaler, Louis Jensen og Søren Jessen.

Den britiske udgave af Hay Festival plejer at tiltrække omkring 250.000 mennesker.

Under festivalen i Aarhus kan publikum deltage i mere end 150 arrangementer og workshops. Man kan se programmet på aarhus39.dk.

tins
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Randers venter utålmodigt

Simon Ødegaard Simonsen, kandidat i byråd og folketing (V), Vester Boulevard 17, 8920 Randers
Gudenå er med sine 176 km Danmarks længste å, der munder ud i Randers Fjord midt i landets sjette største by, Randers, som dermed bliver delt i to halvdele: den ene del nord for åen/fjorden og den anden del syd for åen/fjorden.

Debat: ”Klemte” cyklister i Nørregade og Nørre Allé

Thomas Kruse, formand for Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørre Stenbro
Åbent brev til rådmand Kristian Würtz: Med stor beklagelse og til vores forundring må vi konstatere, at der ikke er sket afmærkning af cykelsti i Nørregade og Nørre Allé.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her