*

Kultur

Ny familievenlig verdensmusikfestival i Aarhus

Marienlystparken i Hasle skal til juli være hjem for en ny festival.

African Footprints Legend spiller bl.a. til den nye Marienlyst Park Festival i Hasle. Foto: Pr

Til sommer kommer endnu en ny festival til Aarhus. Denne gang er det en festival for verdensmusik, skriver Århus Stiftstidende

1. juli bliver Marienlyst Park Festival afholdt for første gang og skal danne familievenlige rammer for verdensmusik.

Festivalen er gratis og vil blive afholdt i Marienlystparken i Hasle. Det vil være lokale frivillige, der vil bære festivalen på den dag, den bliver afholdt.

»Festivalen skal være med til at udvikle området fremadrettet i en mere omfavnende, inkluderende og forstående retning,« siger arrangør Jens Munch.

SPOT Festival tager verdensmusik under vingen

I alt seks navne er nu på plads. På programmet er Syrian Expat Ensemble, African Footprints Legend, Æsken, Frisk Frugt, Hudna og Gadjos. De to sidstnævnte navne har netop optrådt på årets Roots & Hybrid Festivalen for verdensmusik, der i sidste uge samarbejdede med Spot Festival.

Ny festival for folk-folket

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tiden er kommet til at kæmpe for håndværkerfradraget

Poul-Henning Vietz, el-installatør, kandidat til Aarhus Byråd (K), Sommervej 9, Aarhus V
Bevarelse af håndværkerfradraget kan være med til at sikre det nødvendige antal lærepladser.

Debat: Midtbyen skal være for mennesker

Peter Adolfsen Løhmann, Bakkehegnet 27A, Hasle, Aarhus V
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her