*

Kultur

Ny familievenlig verdensmusikfestival i Aarhus

Marienlystparken i Hasle skal til juli være hjem for en ny festival.

African Footprints Legend spiller bl.a. til den nye Marienlyst Park Festival i Hasle. Foto: Pr

Til sommer kommer endnu en ny festival til Aarhus. Denne gang er det en festival for verdensmusik, skriver Århus Stiftstidende

1. juli bliver Marienlyst Park Festival afholdt for første gang og skal danne familievenlige rammer for verdensmusik.

Festivalen er gratis og vil blive afholdt i Marienlystparken i Hasle. Det vil være lokale frivillige, der vil bære festivalen på den dag, den bliver afholdt.

»Festivalen skal være med til at udvikle området fremadrettet i en mere omfavnende, inkluderende og forstående retning,« siger arrangør Jens Munch.

SPOT Festival tager verdensmusik under vingen

I alt seks navne er nu på plads. På programmet er Syrian Expat Ensemble, African Footprints Legend, Æsken, Frisk Frugt, Hudna og Gadjos. De to sidstnævnte navne har netop optrådt på årets Roots & Hybrid Festivalen for verdensmusik, der i sidste uge samarbejdede med Spot Festival.

Ny festival for folk-folket

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her