*

Kultur

Ny familievenlig verdensmusikfestival i Aarhus

Marienlystparken i Hasle skal til juli være hjem for en ny festival.

African Footprints Legend spiller bl.a. til den nye Marienlyst Park Festival i Hasle. Foto: Pr

Til sommer kommer endnu en ny festival til Aarhus. Denne gang er det en festival for verdensmusik, skriver Århus Stiftstidende

1. juli bliver Marienlyst Park Festival afholdt for første gang og skal danne familievenlige rammer for verdensmusik.

Festivalen er gratis og vil blive afholdt i Marienlystparken i Hasle. Det vil være lokale frivillige, der vil bære festivalen på den dag, den bliver afholdt.

»Festivalen skal være med til at udvikle området fremadrettet i en mere omfavnende, inkluderende og forstående retning,« siger arrangør Jens Munch.

SPOT Festival tager verdensmusik under vingen

I alt seks navne er nu på plads. På programmet er Syrian Expat Ensemble, African Footprints Legend, Æsken, Frisk Frugt, Hudna og Gadjos. De to sidstnævnte navne har netop optrådt på årets Roots & Hybrid Festivalen for verdensmusik, der i sidste uge samarbejdede med Spot Festival.

Ny festival for folk-folket

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: International ros til Aarhus, kulturen er lige i øjet

Steen B. Andersen (S), formand for Kulturudvalget

Ali Nuur (S), medlem af Kulturudvalget

I disse år er det vigtigt, at vi beholder begge ben på jorden, men det er samtidig også svært at skjule vores begejstring.

Debat: Vandscootere og jetski truer sikker fritidssejlads

Jørgen Bargisen, på vegne af foreningerne på Aarhus Lystbådehavn v/Samarbejdsudvalget for Tursejlere og Fællesrådet for foreninger/klubber på FTL Havnen
Reglerne for brug af vandscootere og jetski bør strammes. Ellers er det kun et spørgsmål om tid, før nogen kommer alvorligt til skade eller bliver dræbt.

Debat: Når man skyder gråspurve med kanoner, ender man med at lave store huller i luften

Michael Sandberg, forstander AVU-området VUC Aarhus

Karsten Larsen, forstander Egå Produktionshøjskole

P. C. Asmussen, forstander Gøglerproduktionsskolen

Claus Bentsen, forstander, Århus Produktionsskole

Hvis det skal lykkes at få flere unge i arbejde eller uddannelse, skal der tænkes nyt, og der skal justeres på rammer og samarbejde – en ny strukturreform er ikke svaret.
Restauranter

Tag selv vinen med

Vi koncentrerer os om maden, så sørger gæsterne for vinen, siger Le Basilic i Aarhus. Maden kunne nu godt trænge til mere opmærksomhed.

En bid af Italien

Anmeldelse: Restaurant Passione er et autentisk, italiensk spisested, som trods skønhedsfejl efterlader et sympatisk indtryk.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Artikelserie: Byens nye bands
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her