*

Kultur

Macy Gray gæster endnu engang Aarhus

Soul- og R&B-sangerinden Macy Gray spiller til juli i musikhuset.

Macy Gray gæster endnu engang Musikhuset i Aarhus til juli. Foto: Pr

Til juli gæster en af de helt store stemmer indenfor amerikansk soul- og R&B endnu engang Aarhus. Sangerinden Macy Gray spiller i Musikhuset Aarhus torsdag den 13. juli, hvor hun også i 2009 optrådte.

Sangerinden har været fremtrædende på den amerikanske soul- og R&B-scene de seneste 20 år, hvor hun er kendt for sin skæve og hæse stemme.

Hun startede med at skrive sange for andre kunstnere og har siden både samarbejdet med andre store kunstnere fra musikverden. I sine 20 år i branchen har hun solgt over 25 mio. albums og både vundet og været nomineret til adskillelige priser, deriblandt Grammy-, Billboard- og American Music Awards-priserne.

Billetsalget til koncerten i Musikhuset starter onsdag den 10. maj.

Macy Gray kommer til Danmark

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tiden er kommet til at kæmpe for håndværkerfradraget

Poul-Henning Vietz, el-installatør, kandidat til Aarhus Byråd (K), Sommervej 9, Aarhus V
Bevarelse af håndværkerfradraget kan være med til at sikre det nødvendige antal lærepladser.

Debat: Midtbyen skal være for mennesker

Peter Adolfsen Løhmann, Bakkehegnet 27A, Hasle, Aarhus V
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her