*

Kultur

Macy Gray gæster endnu engang Aarhus

Soul- og R&B-sangerinden Macy Gray spiller til juli i musikhuset.

Macy Gray gæster endnu engang Musikhuset i Aarhus til juli. Foto: Pr

Til juli gæster en af de helt store stemmer indenfor amerikansk soul- og R&B endnu engang Aarhus. Sangerinden Macy Gray spiller i Musikhuset Aarhus torsdag den 13. juli, hvor hun også i 2009 optrådte.

Sangerinden har været fremtrædende på den amerikanske soul- og R&B-scene de seneste 20 år, hvor hun er kendt for sin skæve og hæse stemme.

Hun startede med at skrive sange for andre kunstnere og har siden både samarbejdet med andre store kunstnere fra musikverden. I sine 20 år i branchen har hun solgt over 25 mio. albums og både vundet og været nomineret til adskillelige priser, deriblandt Grammy-, Billboard- og American Music Awards-priserne.

Billetsalget til koncerten i Musikhuset starter onsdag den 10. maj.

Macy Gray kommer til Danmark

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her