*

Kultur

Livreddere er klar på Moesgaard Strand

Sidste år gennemførte livredderne på Moesgaard Strand 267 aktioner, hvoraf to betegnes som livreddende.

Når badegæsterne i løbet af sommeren besøger Moesgaard Strand, vil de blive mødt af TrygFondens rød- og hvidstribede livreddertårn.

Her vil de specialuddannede livreddere fra TrygFonden Kystlivredning fra i dag holde øje med badegæsterne mellem kl. 11 og 19 og være til rådighed for information om de aktuelle badeforhold og give gode råd om badesikkerhed.

»Livredderne i TrygFonden Kystlivredning havde travlt sidste år. De gennemførte 13.809 aktioner i hele landet, hvoraf vi betegner de 50 som livreddende. Det vidner om, at livreddernes tilstedeværelse udgør en væsentlig forskel for badegæsternes sikkerhed,« siger René Højer, som er ansvarlig for bade- og vandsikkerhed i TrygFonden, i en pressemeddelelse.

To måneder

På Moesgaard Strand gennemførte livredderne sidste år 267 aktioner, hvoraf de to betegnes som livreddende.

TrygFonden Kystlivredning er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Svømmeunion.

Livredderne fra TrygFonden Kystlivredning vil være på Moesgaard Strand indtil lørdag den 21. august, hvorefter livreddertårnet bliver kørt til opbevaring for vinteren.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Restauranter
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her