*

Kommunalvalg Aarhus
Kultur

Livreddere er klar på Moesgaard Strand

Sidste år gennemførte livredderne på Moesgaard Strand 267 aktioner, hvoraf to betegnes som livreddende.

Når badegæsterne i løbet af sommeren besøger Moesgaard Strand, vil de blive mødt af TrygFondens rød- og hvidstribede livreddertårn.

Her vil de specialuddannede livreddere fra TrygFonden Kystlivredning fra i dag holde øje med badegæsterne mellem kl. 11 og 19 og være til rådighed for information om de aktuelle badeforhold og give gode råd om badesikkerhed.

»Livredderne i TrygFonden Kystlivredning havde travlt sidste år. De gennemførte 13.809 aktioner i hele landet, hvoraf vi betegner de 50 som livreddende. Det vidner om, at livreddernes tilstedeværelse udgør en væsentlig forskel for badegæsternes sikkerhed,« siger René Højer, som er ansvarlig for bade- og vandsikkerhed i TrygFonden, i en pressemeddelelse.

To måneder

På Moesgaard Strand gennemførte livredderne sidste år 267 aktioner, hvoraf de to betegnes som livreddende.

TrygFonden Kystlivredning er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Svømmeunion.

Livredderne fra TrygFonden Kystlivredning vil være på Moesgaard Strand indtil lørdag den 21. august, hvorefter livreddertårnet bliver kørt til opbevaring for vinteren.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vejsystemet i Aarhus sander til

Erik Skals, ingeniør, Jelshøjvænget 15, Højbjerg
Kommunen laver løsninger, der ikke er gennemtænkte, den løser et problem, men skaber samtidig nye andre steder. Der efterspørges overblik og bedre trafikale løsninger, men vi oplever kun lappeløsninger i infrastrukturen.

Debat: Vil nogen lukke Ellekærskolen?

Nels Møller, tidligere skoleleder på Ellekærskolen | Torben Haugaard, tidligere skoleleder på Ellekærskolen
Restauranter
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her