*

Kultur 19.12.2008 kl. 14:56

Cut’N’Move gendannes

Det århusianske popfænomen Cut'N'Move gendannes på spillestedet Train lørdag nat.

Foto: colourbox.com

Det århusianske popfænomen Cut’N’Move lader sig gendanne og giver koncert på Train lørdag nat.

Gruppen, der havde stor succes med hitsingler som ”Get Serious (Take No Crap)”, ”Peace, Love & Harmony”, ”I’m Alive” og ”Give It Up” i begyndelsen af 1990’erne, optræder som en del af Present Aarhus Festival.

Genhør "Get Serious" her.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
06:00

Byen er snart på skinner Leder

Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Aarhus får veteranhjem for hjemvendte soldater

Lotte Heise, foredragsholder
Det er flot, at Aarhus nu får et værested for dem, vi har haft sendt i krig, og lad os håbe, at flere kommuner følger efter.

En vision for Aarhus’ musik- og kulturliv

Claus Lynge, operachef, Opera Hedeland
Skab en moderne operascene for Aarhus og regionen i eget hus og med et nyt og forpligtende samarbejde med Aarhus Symfoniorkester.

Vi er ikke lemminger

Hanne Holst Rasmussen, sygeplejerske og forfatter, Dagmar Petersens Gade 78, Aarhus C
Nogle kan ikke smertebehandles, og lider en forfærdelig død.
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Spisested med modsætninger

Kokkene har styr på det med havets goder på Klassisk Fisk. Men der er travlt i den ellers hyggelige restaurant, så mens nogle gæster får fuld fokus, er der andre, der bliver overset.

Anmeldelse af restaurant Miró

I over 25 år har restaurant Miró holdt sin plads i den absolutte elite i det aarhusianske restaurationsliv – med samme restauratør.

Spanske retter uden temperament

Tapas & Paella i Aarhus er vældig hyggeligt indrettet, og der gøres noget ud af at tage godt imod gæsterne. Men maden kunne godt tåle lidt mere spansk temperament, varme og smag. Uden bliver den lidt kedelig.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her