*

Kultur

Århusianer vandt halv million i backgammon

En århusianer har i Monte Carlo vundet verdensmesterskabet i backgammon og indkasserer over en halv million kroner i præmie.

Arkivfoto

Lars Trabolt fra Århus besejrede i finalen Mario Sequeira fra Portugal 25-12. Turneringen havde 199 spillere, der hver havde betalt lidt over 1.000 euro for at deltage. For sin præstation blev Lars Trabolt foruden titlen belønnet med 71.640 euro (lidt over en halv million kroner).

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dansk Backgammon Forbund.

Verdensmesterskabet i backgammon er siden 1976 blevet afholdt hvert år i Monte Carlo, og Lars Trabolt er den fjerde danske verdensmester. Tidligere har Peter Jes Thomsen (1993), Mads Andersen (2002) og Peter Hallberg (2004) vundet turneringen.

Lars Trabolt indtager en 16. plads på Giants-listen over verdens bedste backgammonspillere.

JP
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Bekymring for forurenet drikkevand hviler på et forkert grundlag

Niels Peter Nørring, områdedirektør i Landbrug & Fødevarer
Richard Thomsen og John Graversgaard fra Gruppen Rent Drikkevand i Beder-Malling anslår den forsonlige tone over for landbruget i deres indlæg i JP Aarhus 19/6 om den såkaldte Beder-sag.

Debat: Børnefamilier lider under boligbyggeri i midtbyen

Sara Stegger Ledaal , cand.pæd. i pædagogisk antropologi Valdemarsgade 20 nr. 310, Aarhus C
Hvorfor tillader Aarhus Kommune byggeri i midtbyen, hvor vi i forvejen bor klos op ad hinanden?

Debat: Malingen i Mindeparken og ødelæggelse af naturen

Peter Bisgaard, civ.ing. Hornslet
Mon ikke malingen i Mindeparken skulle minde om den nutidige ødelæggelse af naturen, som mange mener, at specielt landbruget er årsag til.
Restauranter
Annonce
Annonce
Interview: »Letbanen er den bedste løsning – også i fremtiden«
Teknikrådmand Kristian Würtz (S) vil arbejde for et grønt islæt på letbanens næste etape. Trods kritik af kørestrømsmaster og skred i både budget og tidsplan på den første etape, mener han stadig, at letbanen er den bedste transportløsning i fremtiden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her