*

Kommunalvalg Aarhus
Kultur

Opera for de yngre

Forestillingen ”Hug en hæl og klip en tå” opføres onsdag på Bora Bora i forbindelse med operafestivalen for børn GrowOP! Pressefoto

Scenen: Fra lørdag og til 26. november kan man i blandt andet Aarhus opleve en ny operafestival for børn og teenagere. GrowOP! er navnet på tiltaget, der er arrangeret i samarbejde med Aarhus 2017. Det er Den Jyske Opera, Figura Ensemble, Operaen i Midten og Børnekulturhuset, der er gået sammen om festivalen, som med garanti er den eneste af sin slags i landet.

Da festivalen strækker sig over så mange dage, er der rigeligt med arrangementer at skrive i kalenderen. Blandt de største er genopsætningen af Den Jyske Operas børneforestilling ”Hug en hæl og klip en tå”, den allernyeste udgave af den prisvindende serie ”Musical Rumpus” af Spitalfields Music fra London samt premiere på familieoperaen ”Snehvide”, som kommer til at blive opført af et hold af unge skuespillere.

Udover de deciderede forestillinger vil der også være komponist-undervisning til børn fra skolerne i regionen, ligesom der også afholdes et internationalt seminar med navnet Arts and Infancy.

Det første mulige punkt på opera-kalenderen i Aarhus bliver opførslen af operaen ”New Beginnings” på Dokk1 to gange i løbet af lørdag. Forestillingen udføres af unge fra Den Jyske Operas musikalske talenthold, som har samarbejdet med en engelsk opera.

Oplysninger om både ”New Beginnings” og resten af programmet for GrowOP! kan findes på hjemmesiden www.growopfestival.com.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hvem er de private investorer, der vil bygge en ny lufthavn?

Per Hovgaard, Niels Bohrs Vej 28, Viby J
I mange år er det ikke lykkedes at sætte navne på de private investorer, der angiveligt står klar til at skyde penge i en ny lufthavn til Aarhus. Så spørgsmålet er, hvem disse investorer er?

Debat: »Glas og beton ældes ikke med ynde«

Henrik Dahlin, stud.theol., Carl Holst-Knudsens Vej 2, Aarhus C

Debat: Spar 25 mia. kr., og få bedre motorveje for hele Jylland

Søren Erikstrup, Havhusevej 6, Allingåbro
Hvorfor er der ikke nogen i Vejdirektoratet og Folketinget, der vågner op og spørger, om der findes en løsning, hvor E45 bliver aflastet markant, og Nord-, Vest- og Sydjylland samtidig tilgodeses?
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her