*

 

Tophistorie

»Selv de mørkeste steder er der glæde«

Det er en rejse ind i sindets mørke kroge, som Teater Katapult inviterer på i denne uge med den nye forestilling ”Fisk”. Den handler om en mand, der sejler ud på det åbne hav for måske at lade sig opsluge.
Seneste Kultur
23.10

Jeg har aldrig fået et dårligt måltid mad her

Kulturhovedstaden Aarhus har en slags venskabsby, Hull, der er britisk kulturhovedstad i 2017. Martin Green, som er leder af projektet i Hull, fortæller, hvordan et kulturhovedstadsår kan forandre en by. Det gælder også Aarhus, siger han og roser byen for sit høje, kulturelle niveau – og for sine restauranter.
22.10

Hvad mener du om trængslen på havnefronten?

I den nye bydel Aarhus Ø kæmper beboerne med dårlige færdselsforhold. Selvom området har været beboet i flere år, er der endnu ikke anlagt fortov eller cykelstier. Vi har spurgt fodgængere og cyklister på byens havnearealer, hvad de mener om trafikforholdene.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Artikelserie: Byens nye bands

»Nogle kalder min musik for scandicana«

Sanger, sangskriver og guitarist Kajsa Vala har sat skub i karrieren med et nyt album, spilletid på P4 og to sange til filmen ”1-2-3-NU”. Lørdag den 29. oktober spiller hun med band på HeadQuarters.
Debatindlæg

Debat: Der bør være mere fokus på de gode integrationshistorier i medierne

Lotte Heise
Det er muligt, at det er nemmere og mere tiltrækkende at tale om det dårlige, men så lad det være den dårlige service for de ældre eller de elendige forhold for handicappede, og lad os så i stedet tale ordentligt om de medborgere, der både beriger og bidrager til det danske samfund.

Debat: Udvidet kontanthjælp

Oskar Christensen, Vestergade, Ryomgård
At proppe hjemløse i lejligheder og bofællesskaber, hvor de skal tilpasse sig andre med problemer, er ingen hjælp.

Debat: Orientering om trussel på Facebook

Niels Bygballe Christiansen, Marstrandsgade 3, 3. tv., Aarhus C
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Spiseguide hylder Claus Meyer

Den Danske Spiseguide hædrer søndag idémanden bag Nyt Nordisk Køkken, Claus Meyer, med en særpris ved galla-arrangement i Aarhus.

Street food på vietnamesisk

Restaurant: Pho C&P er stedet, hvis man er på udkig efter et velsmagende og billigt måltid – lynhurtigt tilberedt med friske råvarer
Seneste AGF nyheder
24.10

Ni skæbnedage venter for AGF

AGF-træner Glen Riddersholm fornemmer ikke andet end »fuldstændig opbakning, støtte og ro« til sit projekt trods én sejr i 12 kampe. Nu venter tre opgør, hvor AGF er under et stort pres.
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her