*

Tophistorie
Seneste Kultur
07.02

Turen mod toppen af Afrika

Til tops: Trods højdeskræk og frygten for højdesyge gav den 14-årige Caroline Serup fra Lystrup sig i kast med at bestige Kilimanjaro. Tvivlen om, hvorvidt hun kunne nå toppen, sad dybt i hende på store dele af turen.
06.02

Mad, som vor mama laver den

Al dente: Italiensk mad for begyndere er en introduktion til mamas køkken, og hvordan man koger og spiser spaghetti på den rigtige måde.
06.02

Mad hitter i aftenskolen

De aarhusianske aftenskoler har udvidet programmet med flere madlavningskurser. Især mad fra andre kulturer har interesse.
04.02

En sommerfugl på selvmordets rand

Opera: På Den Jyske Opera knokler de optrædende i disse dage for at blive klar til fredagens premiere på Puccinis ”Madame Butterfly”. Kunsten er at gøre karaktererne så menneskelige, så publikum kan spejle sig i dem.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
06:00

Byen er snart på skinner Leder

Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Aarhus får veteranhjem for hjemvendte soldater

Lotte Heise, foredragsholder
Det er flot, at Aarhus nu får et værested for dem, vi har haft sendt i krig, og lad os håbe, at flere kommuner følger efter.

En vision for Aarhus’ musik- og kulturliv

Claus Lynge, operachef, Opera Hedeland
Skab en moderne operascene for Aarhus og regionen i eget hus og med et nyt og forpligtende samarbejde med Aarhus Symfoniorkester.

Vi er ikke lemminger

Hanne Holst Rasmussen, sygeplejerske og forfatter, Dagmar Petersens Gade 78, Aarhus C
Nogle kan ikke smertebehandles, og lider en forfærdelig død.
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Spisested med modsætninger

Kokkene har styr på det med havets goder på Klassisk Fisk. Men der er travlt i den ellers hyggelige restaurant, så mens nogle gæster får fuld fokus, er der andre, der bliver overset.

Anmeldelse af restaurant Miró

I over 25 år har restaurant Miró holdt sin plads i den absolutte elite i det aarhusianske restaurationsliv – med samme restauratør.

Spanske retter uden temperament

Tapas & Paella i Aarhus er vældig hyggeligt indrettet, og der gøres noget ud af at tage godt imod gæsterne. Men maden kunne godt tåle lidt mere spansk temperament, varme og smag. Uden bliver den lidt kedelig.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her