*

Favrskov

551 børn glæder sig til at lege

De skal balancere, styrke motorikken og lege med farvestrålende tumletårne. Vi taler om 551 børn fra daginstitutioner i Favrskov Kommune, som i uge 41, der starter på mandag, er med i bevægelsesugen ”Hej skal vi lege?”, som Børneulykkesfonden, DGI og Bobles står bag.

Fjolletårne og Flyvende Frisbee er navnene på nogle af de lege, som børn fra hele landet skal prøve kræfter med, når bevægelsesugen skydes i gang på mandag.

Med bevægelsesugen ønsker Børneulykkesfonden, DGI og Bobles at inspirere forældre og pædagoger til mere motorik, leg og bevægelse i børnehaver og institutioner. Der har været stor interesse for ”Hej skal vi lege?”. I år er der tilmeldt omkring 25.000 børn fra 815 institutioner. Siden 2011 har mere end 259.000 børn deltaget i bevægelsesugen.

»Det er vigtigt at sætte fokus på motorik og bevægelsesglæde blandt børn, både når de er i institution og derhjemme,« siger Søren Møller, formand for DG

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Det nye Museum Ovartaci

Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, politisk Leder for SF-Aarhus
Det er en mærkesag for SF, der endelig bliver til virkelighed, når byrådet beslutter, i hvilken form Museum Ovartaci skal videreføres.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Jeg var ked af bare at kukkelure i min lejlighed

Der er stort behov for et sted for socialt udsatte i Grenaa. Byens nye værested er stuvende fuld af ensomme ældre, misbrugere, hjemløse og psykisk sårbare. Den brogede flok har nu fundet et fællesskab og frirum i Café Grenaa.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her