*

Erhverv

Årets detailbutik sælger udstyr til børn

Jyllands-Posten beder hvert år læserne om at stemme på årets detailbutik. I år gik sejren til Ønskebørn i Tilst.

Simon Andersen (forrest th) er tredje generation af familien, der sælger børneudstyr. Foto: Morten Lau-Nielsen

Champagne i voksen- og børneudgaver samt en stor og skinnende pokal pyntede mandag morgen i Ønskebørn i Tilst.

Anledningen var, at butikken er kåret som årets detailbutik i Jyllands-Postens årlige konkurrence, hvor alle kan stemme på deres favoritbutik.

Daglig leder Simon Andersen er sammen med de ansatte gået all in på at vinde. I butikken hænger der plakater, som har mindet gæster om at sende sms-stemmer afsted i Ønskebørns retning, ligesom opslag og konkurrencer på Facebook har boostet mængden af stemmer til butikken og løbende vidnet om, at mange har afgivet deres stemme til fordel for Tilst-butikken.

Familieprojekt

Ønskebørn har eksisteret i knapt et år på adressen og er en slags familieudvidelse. Simon Andersen hedder også Børge til fornavn – ligesom resten af den mandlige del af familien. Hans farfar, Børge Svend Andersen, åbnede i 1952 en butik i Grenaa, som solgte varer til børn – BSA Barnevogne. Den overtog sønnen, Børge Steen Andersen, der fik butikken ind under Ønskebørns-konceptet og for 12 år siden også inddrog sin søn i foretagendet. Sidstnævnte sørgede for et lille år siden for, at familien kunne udvide forretningen og åbne en filial i Tilst.

»Det går godt, og jeg har fundet ud af hvorfor,« fortæller Simon Andersen smilende.

»Vi er ærlige. Det er desværre ikke kutyme i detail-branchen, som er så presset. Vi sælger den bedste autostol, ikke den dyreste.«

Tre forældre har uafhængigt af hinanden takket ham for at have solgt dem en autostol, der beskyttede deres børn i en trafikulykke.

Vigtig markedsføring

Hos Jyllands-Posten siger accountmanager Saosan Kobeita, at konkurrencen om årets detailbutik betyder meget – især i en tid med stigende nethandel.

»Det giver butikkerne brandingværdi og troværdighed at være med i konkurrencen. De får en masse positiv omtale og bliver likeable,« siger hun og forklarer, at det også er en mulighed for at sætte gang i kunderne ved at få dem til at stemme på deres foretrukne detailbutik.

»Dét at kunne løbe med sejren og blive kåret til ”årets detailbutik” må være drømmescenariet og en endelig bekræftelse på en butiks loyale kundeplatform.«

Første-, anden- og tredjepladserne: 1. Ønskebørn, Tilst. 2. Skjold Optik, Odder. 3. Møbelgården, Mårslet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lægedækning skal have topprioritet

Henrik Nedergaard, administrerende direktør, Diabetesforeningen
Region Midtjylland er på en skæv kurs i forhold til at styrke den almene lægepraksis. Konsekvenserne kan blive alvorlige.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her