*

Erhverv

Hotel Carmel udskyder åbningsdato

1. september er den nye åbningsdato.

Louise Brandt, fremtidig bestyrer af de 13 hotelværelser, som Hotel Carmel også rummer, er ved at bejdse salonborde. I baggrunden ses det gamle orgel og reposen, hvor prædikestolen stod. Arkivfoto: Tanja Carstens Lund

Hotellet i det gamle missionshus skulle være åbnet den 1. juli, men nu bliver åbningsdatoen udskudt til 1. september.

»Det er et omfattende projekt, og jeg har måske været lidt for optimistisk, i forhold til hvad vi kan nå. Kommunen og brandmyndighederne har været lidt svære i forhold til tilladelser,« siger Kenny Jess Brandt, ejer af Hotel Carmel.

I alt tretten værelser skal der være i hotellet, som efter planen skal blive til byens nye elegante danse-, spise- og sovested for personer over 30 år. Lokalerne overtog Kenny Jess Brandt i januar, og siden har han forsøgt at omdanne det til et sted, der emmer af 1920'erne.

Nyt swinghotel i Aarhus: Missionshuset fester for de modne

Foreløbigt er badeværelset ved at blive renoveret, værelserne er ved at blive bygget og gulvet er ved at blive lydisoleret.

»Det begynder at gå lidt hurtigere nu, og vi kan snart se værelserne. Når jeg først har malerpenslen i hånden, så går det stærkt,« siger Kenny Jess Brandt, der også selv er med til at renovere stedet.

I alt arbejder fire personer på hotellet. Alle er i familie med Kenny Jess Brandt, der i forvejen ejer flere foretagender i nærområdet.

»Det er et familieforetagende. Jeg har Løves Bog- og Vincafé, antikvariatet og forlaget, men det tjener jeg jo ikke styrtende på.«

Salonen, der fungerer som natklub i husets underetage, har haft åbent siden 29. april.

Se billederne: Missionshus spiller igen op til dans

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Bilracerbanen på Wedelslund kommer næppe ud af sit pitstop

Jørgen Warberg, Frodes Mark 14, Skovby, Galten
Efter at Tage Nielsen på vegne af den radikale byrådsgruppe tirsdag 20/6 havde meldt et klart nej tak til en Wedelslund Racerbane i et debatindlæg, skete der lige pludseligt noget på den politiske front: SF vaklede.

Debat: Formanden for Strøget svines til af kultureliten efter sin kritik af Aros

Uwe Max Jensen , Jægergårdsgade 152, Aarhus C
Formanden for Gadeforeningen Strøget i Aarhus, Lars Svendsen, har tilladt sig i et (ironisk?) indlæg i gratisavisen Aarhus Onsdag at kritisere Aros, Aarhus Kunstmuseum, herunder den tyske kunstner Katharina Grosses værk i Mindeparken.

Debat: Overgreb mod kysten

Kai Otto v. Barner, Absalonsgade 43, 2. sal, Aarhus C
Området langs Strandvejen er enestående, derved at den åbne bræmme langs kysten kun i ringe grad brydes af bebyggelse.
Restauranter

Casablanca ligner sig selv

Casablanca er genåbnet efter en renovering. Den klassiske franske caféstil er intakt, og køkkenet leverer på et pænt niveau, selv om alt ikke lykkes til perfektion.
Annonce
Redaktionen anbefaler

V: Uambitiøs plan for Mølleparken

Lokalplanforslaget for Møllepark-området giver ikke de oplevelser til aarhusianerne, som var intentionen, mener Venstre. Et hostel vil give masser af liv, siger S-rådmand, der afviser kritikken.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her