*

Erhverv

Hotel Carmel udskyder åbningsdato

1. september er den nye åbningsdato.

Louise Brandt, fremtidig bestyrer af de 13 hotelværelser, som Hotel Carmel også rummer, er ved at bejdse salonborde. I baggrunden ses det gamle orgel og reposen, hvor prædikestolen stod. Arkivfoto: Tanja Carstens Lund

Hotellet i det gamle missionshus skulle være åbnet den 1. juli, men nu bliver åbningsdatoen udskudt til 1. september.

»Det er et omfattende projekt, og jeg har måske været lidt for optimistisk, i forhold til hvad vi kan nå. Kommunen og brandmyndighederne har været lidt svære i forhold til tilladelser,« siger Kenny Jess Brandt, ejer af Hotel Carmel.

I alt tretten værelser skal der være i hotellet, som efter planen skal blive til byens nye elegante danse-, spise- og sovested for personer over 30 år. Lokalerne overtog Kenny Jess Brandt i januar, og siden har han forsøgt at omdanne det til et sted, der emmer af 1920'erne.

Nyt swinghotel i Aarhus: Missionshuset fester for de modne

Foreløbigt er badeværelset ved at blive renoveret, værelserne er ved at blive bygget og gulvet er ved at blive lydisoleret.

»Det begynder at gå lidt hurtigere nu, og vi kan snart se værelserne. Når jeg først har malerpenslen i hånden, så går det stærkt,« siger Kenny Jess Brandt, der også selv er med til at renovere stedet.

I alt arbejder fire personer på hotellet. Alle er i familie med Kenny Jess Brandt, der i forvejen ejer flere foretagender i nærområdet.

»Det er et familieforetagende. Jeg har Løves Bog- og Vincafé, antikvariatet og forlaget, men det tjener jeg jo ikke styrtende på.«

Salonen, der fungerer som natklub i husets underetage, har haft åbent siden 29. april.

Se billederne: Missionshus spiller igen op til dans

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Uddan flere læger

Nicolaj Bang, gruppeformand for De Konservative i Region Midtjylland, Hovedgaden 24, Brabrand
Lægemanglen er massiv og stigende. Længe har vi manglet psykiatere, men nu meldes det, at to af tre lægepraksisser ikke modtager nye patienter.

Debat: Vi vil leve op til vores værdier i hjemmeplejen

Kirsten Høgh Obling, viceområdechef Område Midt, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune
Når vi er sammen med ældre borgere i hjemmeplejen i Aarhus, handler det for os om de tre værdier troværdighed, respekt og engagement.

Debat: Besparelser på børnechecken rammer foreninger

Rabih Azad-Ahmad, spidskandidat for Det Radikale Venstre Aarhus og kulturrådmand
Der er ingen tvivl om, at regeringens forslag om at spare på børnechecken vil ramme børn fra familier med smalle pengepunge.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her